Стрічка новин - 12-09-2016, 06:09 - Націоналіст 282

Види гіроскутерів і їх відмінності

Види гіроскутерів і їх відмінності

Купівля гіроскутера – це розумний крок для тих, хто хоче йти в ногу з часом. Що ж треба знати для того, щоб вибір виявився правильним і обраний гаджет був дійсно практичним і припав вам до смаку в процесі експлуатації?

У першу чергу потрібно розуміти для кого вибираються гіроскутери – для дорослої людини або для дитини? Дитячий повинен мати невелику вагу, щоб дитина сама могла його переносити, а також вони мають невелику потужність і ваша дитина буде плавно розганятися, не досягаючи небезпечних швидкостей.

Основні відмінності між моделями гіроскутеров – це розмір коліс і колір. Маленькі колеса підходять для прогулянок по рівних асфальтованих поверхнях, колеса середнього розміру дозволять долати невеликі нерівності, великі колеса подарують свободу пересування по звичайних стежках. Також моделі з великим діаметром коліс витримують більшу вагу і проходять більшу відстань.

Гіроскутер з колесами 4,5 дюйма підійде для дітей вагою не більше 60 кг. Колеса призначені для їзди по рівній поверхні.

Моделі з діаметром колеса 6,5 дюйма є найпершою версією гіроскутера на ринку. Колеса жорсткі гумові. Навантаження до 100-120 кг. На ньому можуть їздити як діти, так і дорослі.

Гіроскутер, що має колеса 8 дюймів, є легким модифікатором попередньої моделі. Відрізняє їх, як правило, лише покращений дизайн. Вони трохи ширші, ніж 6-ти дюймові, тому дорослим буде набагато зручніше на них їздити.

Гіроскутер з колесами 10 дюймів на даний момент найкращий варіант для їзди по нерівностях. За рахунок великих надувних коліс з’являється впевненість при їзді навіть по бездоріжжю. Завдяки надувним колесам відбувається амортизація і всі нерівності дорожнього покриття поглинаються колесами.

Хочеться відзначити, що гіроскутер може бути оснащений додатковими опціями, такими як звукові колонки і Bleutooth. Це дозволяє прив’язати смартфон до скутера і слухати музику через спеціальні динаміки, які розташовані в нижній частині корпусу.

Погода