- 08-06-2013, 09:06 - sasa 121

Вихованець полтавського футболу забиває за збірну України

Вихованець полтавського футболу забиває за збірну України

Учора в Чорногорії наша збірна провела черговий матч відбору до Чемпіонату світу-2014 в Бразилії.

Підопічні Михайла Фоменка впевнено здолали лідера групи з рахунком 4:0. Тепер за втраченими очками України зрівнялася з Чорногорією і відстає на одне очко від збірної Англії. Таким чином, українці мають доволі непогані шанси на вихід з групи, оскільки матчі проти Польщі й Англії проведуть удома. Приємно, що долучився до перемоги також вихованець полтавського футболу Роман Безус, який вийшов на заміну на 90-й хвилині. Буквально в наступну хвилину Роман підхопив м’яча в центрі поля і продемонструвавши високу індивідуальну майстерність, вразив ворота суперників.

Перші кроки в професійному футболі Безус робив в Кременчуці, після чого перейшов до Ворскли, яку тоді очолював Микола Павлов. Усього за полтавців Безус провів 131 матч (з урахуванням турніру молодіжних складів), при цьому відзначившись 30 разів. Нагадаємо, що взимку футболіст перейшов до київського Динамо).

Також майже увесь матч відіграв Руслан Ротань, який народився в Полтаві, але становлення якого як футболіста відбулося в Дніпропетровську.

Погода