Новини - 14-11-2015, 03:11 - sasa 184

Владислав Яловега (\”Яло-Вегас\”) – уже в американському Лас-Вегасі

Владислав Яловега (\”Яло-Вегас\”) – уже в американському Лас-Вегасі

Полтавець Владислав Яловега вже прибув до американського міста Лас-Вегас, в якому розпочнеться турнір 51-го Кубка світу з боулінгу – QubicaAMF World Cup.

 

 

\"СторінкиСторінки Владислава Яловеги на Кубку світу

Після того, як Владислав у національному відборі в Полтаві виборов єдину серед чоловіків-українців путівку до Лас-Вегаса, він отримав від шанувальників полтавського боулінгу співзвучне прізвисько – \”Яло-Вегас\”. У чоловічій першості з боулінгу у Лас-Вегасі змагатимуться представники 86-ти країн світу. Окрім представників великих країн суперниками нашого земляка будуть гравці з таких мініатюрних країн як: Віргінські острови, Реюнйон, Нова Каледонія, Макао, Гуам, Гібралтар, Французька Гвіана, Кюросао, Аруба, Азорські острови.

У першому турі Кубка світу визначаться 24 кращих, у другому турі – 8 кращих, потім відбудуться півфінали і фінал. У день вильоту до США Владислав Яловега написав таке професійне повідомлення на своїй сторінці у соціальних мережах: \”Сьогодні вилітаю до Америки. Буду грати кулями: Storm Crux, Roto Grip Hyper Cell, Storm IQ Fusion, Storm Hy-Road Pearl, Roto Grip Tottaly Defiant, Roto Grip Shatter…\”

У жіночій першості Кубка світу (71 учасниця) Україну також представлятиме наша землячка Альона Міщенко, вона народилася у Кременчуці, та вже багато років проживає у Києві.

Тетяна БЕГМА

Погода