Стрічка новин - 30-11-2012, 12:11 - sasa 206

\”Волинь\” постраждала через сенегальця

\”Волинь\” постраждала через сенегальця

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) винесла рішення за позовом сенегальського голкіпера Ісси Ндойе проти луцької «Волині».

ФІФА стала на бік гравця та зобов’язала виплатити футболісту солідну суму компенсації, повідомляє IA ZiK, посилаючись на gazeta.ua.

Отже, «Волинь» змушена перевести на рахунок сенегальця, який зараз є гравцем клубу німецької Бундесліги «Гройтер Фюрт», 230 тисяч доларів заборгованої зарплати та 618 тисяч євро компенсації за невиконання умов контракту.

Український клуб ще може оскаржити рішення ФІФА в Спортивному арбітражному суді в Лозанні, повідомляє vip.volyn.ua.

Довідка:

Ндойе перейшов у «Волинь» у червні 2009 року в статусі вільного агента. У Першій лізі України дебютував 19 липня 2009 року у виїзному матчі проти овідіопольського «Дністра» (1:5). В одному з інтерв’ю Віталій Кварцяний, назвав Ндойе – кращим воротарем світу. Пізніше, влітку 2011 року, голкіпер, який і так пропустив зимові збори, поїхав на батьківщину в Сенегал і не повернувся, в результаті «Волинь» подала документи на дискваліфікацію голкіпера.

У липні 2012 року поповнив склад команди-новачка бундесліги «Гройтер» з міста Фюрт. Контракт підписаний строком на один рік з можливість продовження угоди.

Погода