Анонси - 06-07-2010, 02:07 - sasa 162

\”Волинь\” та \”Ворсклу\” розсудить киянин

\”Волинь\” та \”Ворсклу\” розсудить киянин

Стала відомою суддівська бригада матчу першого туру в Луцьку між «Волинню» та «Ворсклою».

Головним арбітром зустрічі призначено киянина Олега Деревинського. За свою суддівську кар’єру, колишній футболіст харківського «Металісту», провів 8 офіційних матчі за участю «Ворскли». Цікаво, що тільки в трьох із них полтавці святкували перемоги. 2005-го року «Ворскла» перемогла в Одесі «Чорноморець» – 2:1, а також в Плисках у рамках Кубку країни розгромила місцеву «Єдність» – 3:0. Ще одна перемога за суддівства Деревинського трапилася 2008-го року. Тоді ворскляни в Харкові з великим рахунком 3:0 переграли місцевих містян. Останню гру біло-зелених киянин облсуговував майже рік тому. 18 липня 2009 року полтавці вдома поступилися «Карпатам» – 1:2.

Щодо статистичних показників Деревинського в матчах з «Ворсклою», то вони наразі такі. 26 разів він показував жовті картки (з них 11 нашій команді). Ще раз київський рефері показував червому картку («Ворсклі»). 5 разів вказував на одинадцятиметрову позначку. Із них тричі пенальті пробивали ворскляни (двічі реалізовано).

Допомагатимуть Деревинському арбітри на лінії теж кияни Станіслав Боклажко та Сергій Цимбал. Резервний арбітр, він же головний арбітр матчу молодіжних команд – львів’янин Орест Шмигельський. Делегат ФФУ – Борис Гореліков (Чернівці). Інспектор матчу – Валерій Онуфер (Ужгород).

Нагадаємо, що матч «Волинь» – «Ворскла» відбудеться у суботу, 10 липня у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок о 14.30. Пряма трансляція на каналі «Футбол».

Сайт уболівальників «Ворскла»

Погода