Останні новини - 19-07-2012, 08:07 - sasa 255

\”Волинь\” – \”Ворскла\”: телетрансляції не буде

\”Волинь\” – \”Ворскла\”: телетрансляції не буде

Українські глядачі не зможуть переглянути матч 2-го туру Української Прем\’єр-Ліги між луцькою \”Волинню\” та полтавською \”Ворсклою\”.

Як стало відомо ТелеПростору з достовірних джерел на каналі \”2+2\”, головний тренер \”Волині\” Анатолій Дем\’яненко відмовився переносити початок матчу на інший час. Керівництво клубу його рішення також підтримало.

Нагадаємо, матч в Луцьку розпочнеться о 19:00. Однак о 19:30 в Києві розпочнеться гра між \”Арсеналом\” і \”Динамо\”, яку буде транслювати \”2+2\”.

Канал \”2+2\” пропонував лучанам перенести гру на понеділок (19:00), однак \”Волинь\” категорично відмовилась прийняти пропозицію телевізійників.

При цьому, як повідомляється, в перерві матчу \”Арсенал\” – \”Динамо\”, який розпочнеться о 19:30, глядачам \”2+2\” буде запропоновано п\’ятихвилинний огляд першого тайму поєдинку \”Волинь\” – \”Ворскла\”, який розпочнеться практично одночасно з київським дербі.

\”Для цього ми залучимо необхідну техніку на стадіоні в Луцьку. Зробимо нарізку моментів з першого тайму, а вже в програмі \”ПроФутбол\”, яка вийде по закінченню матчу в Києві, розкажемо про всі події матчу \”Волинь\” – \”Ворскла\”, – повідомило джерело.

При цьому інші домашні матчі луцької команди, як і раніше, будуть транслюватись на \”2+2\”.

Погода