Матчі - 23-03-2014, 04:03 - sasa 211

Волинська нічия Ворскли

Волинська нічия Ворскли

Як і в першому колі Ворскла і Волинь знову зіграли внічию. Але якщо у Полтаві команди розіграли результативний мир, то на луцькому Авангарді було \”сухо\”.

 

Волинь – Ворскла – 0:0

Протокол

 

Волинь були близькою до того, щоб хоча б не сильно, але засмутити Віталія Володимировича і виграти, маючи перевагу під час всього матчу, проте реалізувати хоча б один момент не змогла.

Треба віддати належне впевненій грі у воротах Ворскли Дмитра Непогодова. Чудес він не здійснив, але і помарок не допускав. Дуже часто йому доводилося діяти кулаками, перехоплюючи навіси і парируючи дальні удари, ніж він показав надійність.

Здалеку били Матей, Рамон і Ерік Бікфалві, хтось з них і не раз. Зі штрафного катував щастя Лопес. У всіх цих епізодах Непогодов зіграв впевнено і вдало, то переводячи м\’яч на кутовий, то виносячи його з штрафної зони.

Одного разу Дмитро парирував удар з дуже близької дистанції. На 53-й хвилині після подачі кутового і підключення в боротьбу Масло м\’яч рикошетом від захисника дістався Бікфалві, який вдарив з 14-ти метрів, але не пробив воротаря.

Через хвилину, правда, Непогодов вже був безсилий допомогти, і врятувало ворсклян тільки везіння. Матей на правому фланзі обіграв суперника, прострілив у воротарський, Бікфалві, здавалося, вдало підставив ногу, і все було зроблено правильно, однак м\’яч потрапив у штангу!

Другий тайм, в цілому, вийшов жвавіше першого, проте якість футболу залишилося не дуже високою, а кілька часових відрізків зовсім вийшли нудними. Більше в цьому винні гості. В атаці Ворскла провалила гру, і моменти забити у неї були лише після грубих помилок Волині.

Кичак хоч і не пропустив, але і надійності, на відміну від Непогодова, не продемонстрував. На 52-й хвилині після навісу Пердути праворуч він лише краєм кулака зачепив м\’яч, і той ледь не заскочив у ворота – пощастило, що відскочив туди, де був Масло, а не хто-небудь з полтавців, хто міг би підправити. На 76-й після подачі зі штрафного Міщенко він вибив кулаком лише метрів на п\’ять від себе на ногу Громову – Артем, намагаючись обвести ударом купку з гравців перед собою, обвів і ворота.

На першій компенсованій хвилині до другого тайму ледве не приніс перемогу Волині Бабатунде, однак він не зумів вразити ворота після того, як до нього у воротарський долетів вкинутий з-за бокової м\’яч.

Тепер Ворскла разом з донецьким Металургом ділить шосте і сьоме місця. Волинь відстає на три очки і дві позиції.

Євген Блажко,

Football.ua

Погода