Інтерв'ю гравців, тренерів - 19-09-2011, 02:09 - sasa 187

Володимир Чеснаков: \”Якщо даси їм розбігтися – все, пропаща справа\”

Володимир Чеснаков: \”Якщо даси їм розбігтися – все, пропаща справа\”

Захисник полтавської команди поділився своїми емоціями після важкого поєдинку на «Донбас Арені».

– Сьогодні на полі «Шахтар» виходив після прикрої поразки від «Порту», ви – після невдачі в Копенгагені. Відчувалося чи на полі особливу напруга, відчуття реваншу з боку обох команд?
 – Нам якщо і треба брати реванш за той матч, то будемо це робити в Лізі Європи. А «Шахтар», відповідно, в Лізі чемпіонів.

– Останнім часом у «Шахтаря» складаються дуже непрості поєдинки з «Ворсклою». Як думаєш, за рахунок чого вам вдається так протистояти «гірникам», адже багато інших команди часто виїжджають з «Донбас Арени», пропустивши чотири-п\’ять м\’ячів?
 – Ну, а за рахунок чого взагалі іншим командам вдається протистояти «Шахтарю»? За рахунок, звичайно, самовіддачі божевільноЇ, настрою, бажання, характеру.

– У першому таймі вам вдавалося непогано перекривати зони на підступах до карного майданчика. Наскільки це складно, коли проти вас діє атакуюча лінія такого рівня?
– Звичайно, складно. Але це і було нашою установкою – грати якомога щільніше, щоб залишати бразильцям «Шахтаря» якомога менше простору для маневрів. Тому що ми прекрасно знаємо, що вони дуже швидкі, технічні. Якщо даси їм розбігтися – все, пропаща справа.

Прес-служба ФК «Шахтар»

Погода