Інтерв'ю гравців, тренерів - 03-12-2016, 09:12 - Націоналіст 159

Володимир Лозинський: “Гра полтавців – жалюгідне видовище”

Володимир Лозинський: “Гра полтавців – жалюгідне видовище”

Колишній захисник київського «Динамо» і наставник «Ворскли» в сезоні 2003/2004 Володимир Лозинський – про матч цих команд, який відбудеться сьогодні в Полтаві в рамках 17-го туру чемпіонату України.

– Дивився поєдинок «Ворскли» проти «Дніпра» на Кубок України. Гра полтавців – жалюгідне видовище. Тому немає ніяких сумнівів, що «Динамо», навіть не дивлячись на всі свої проблеми, переможе. Причому, не виключено, питання вирішить достроково і Сергій Ребров зможе поберегти ключових виконавців перед матчем проти «Шахтаря».

Ситуація в команді Василя Сачка зараз незавидна. Втім, працюючи в «Ворсклі», я теж був у цій шкурі. Нам тоді зарплати, здається, півроку не платили. У мене були підозри, що гравці здають окремі матчі. Президент клубу Ульянов казав: «Подивися, як той грає, він же спеціально так зробив».

Не знаю, звідки Сачко шукати для гравців мотивацію. Теоретично шанси на потрапляння до першої шістки є. Але навіщо це людям, яким не платять зарплати? «Динамо» виграє на класі. Взагалі, розглядаю цей матч в Полтаві в поєднанні з подальшим поєдинком Ліги чемпіонів проти «Бешикташа» як підготовчий до головної в цьому відрізку зустрічі – проти «Шахтаря».

Погода