Прес-конференції - 26-10-2016, 07:10 - Націоналіст 207

Володимир Мазяр: “Ще в червні гравці не могли подумати, що будуть ганяти “Ворсклу”

Володимир Мазяр: “Ще в червні гравці не могли подумати, що будуть ганяти “Ворсклу”

Головний тренер «Вереса» Володимир Мазяр залишився розчарований результатом, але не грою своїх підопічних. Про це він розповів журналістам після матчу з полтавською «Ворсклою», в якому рівняни поступилися – 0:1.

– Чого не вистачило сьогодні для перемоги?

– Двох голів.

– А як Вам гра?

– Я задоволений, як ми грали. Я вже раніше говорив, що пошаюся тим, що треную таку команду. Хіба у червні вони могли думати, що будуть ганяти «Ворсклу», яка виступала у єврокубках? У другому таймі ми повністю переграли суперника. Футбольний бог не допоміг нам забити. Ми грали на перемогу, хотіли пройти далі. Але, як кажуть, нам є ще до чого рости. Ми програли команді «Ворскла» в атаці, а це дорогого коштує.

– Чому не грав Антон Котляр?

– Ми планували випустити його в основному складі. Але перед самою грою в Антона була температура 37,5. Через травму не грав Ростислав Волошинович. Це два наші швидкісні футболісти. Для нашої команди це дуже велика втрата.

– Чи не розчарував Вас Тарас Коблюк, який вийшов у другому таймі?

– У нас в команді не так багато футболістів, тому кожному прийде свій час. Сергійчук не потрапляв в основний склад, але в Миколаєві витягнув гру. Подібна ситуація була з Сікорським, Козьбаном. Але усі вони гравці основного складу. Сьогодні не потрапляють в основу, завтра потраплять. Прийде час, і Ралюченко буде грати. Але є футболісти, які грають у цей момент. Є команда «Верес», і ми сьогодні розчаровані не грою, а результатом. Кожний футболіст «Вереса» з високо піднятою головою може вийти з роздягальні.

Погода