Останні новини - 14-12-2012, 10:12 - sasa 191

Володимир Прокопиненко: \”Ворскла\” може досягти п\’єдесталу\”

Володимир Прокопиненко: \”Ворскла\” може досягти п\’єдесталу\”

Тренер молодіжного складу \”Ворскли\” Володимир Прокопиненко про підготовку команди до весняної частини та шанси в боротьбі за перші місця в турнірній таблиці

 

\"Володимир\”Ми підлаштовуємося під першу команду. \”Основа\” збирається після відпустки раніше – 5 січня, а ми – 15. По 20 січня працюватимемо в Полтаві: медичне обстеження, заняття в критому манежі, а також кросова робота на стадіоні. 21 – вихідний. А з 22 січня по 6 лютого у нас двотижневі збори у Севастополі. Туди ми візьмемо новачків на перегляд. Після цього ми відлітаємо до Туреччини на останній збір із першою командою, – розповів тренер прес-службі ворсклян.

 

Ніхто завдання боротися за третє місце перед молодіжним складом «Ворскли» в цьому сезоні не ставить. Це більше моя тренерська мета, я б дуже цього хотів. Це важливо для хлопців, вони мають відчути в собі сили боротися за медалі. Я вважаю і вірю, що наша молодь може досягти п\’єдесталу. З будь-яким суперником ми граємо на перемогу. Треба виходити на поле з максимальним настроєм на матч. Тільки тоді можна добиватися результатів. Головне, щоб хлопці самі в себе повірили. Хочу, щоб у них вселилася впевненість і дух переможців.

 

Погода