Аматори - 19-07-2010, 10:07 - sasa 202

Вольова перемога \”Олімпу\”

Вольова перемога \”Олімпу\”

Серед матчів чергового, дев\’ятого туру, першості Полтавського району найдраматичнішим виявився поєдинок у Божківському, де місцеве \”Динамо\” приймало \”Олімп\”.

Господарі поля почали матч без розвідки і вже до середини тайму мали перевагу у два м\’ячі. Згодом розсошани зусиллями Дорошенка один м\’яч відіграли, проте вже у на наступній атаці, після помилки голкіпера гостей, рахунок став 3:1. Саме за такого рахунку команди пішли на перерву. Друга половина розпочалася знову з атак \”Динамо\”, гравці якого змарнували чи не з десяток небезпечних моментів. І тут спрацювало золоте правило футболу:\”не забиваєш ти…\”. В останні двадцять хвилин гості спромоглися зрівняти рахунок, а за п\’ять хвилин до завершення гри рейд по правому флангу Дмитра Петренка увінчався виходом віч-на-віч з голкіпером господарів, і рахунок став 4:3 на користь \”Олімпа\”.

На право центральної зустрічі туру претендувало два матчі – \”Ювента\” – ФК \”Факел\” та \”Сокіл\” – \”Дукла\”. Однак ні в першому, ні в другому поєдинку боротьби не вийшло і господарі без проблем перемогли. Особливо легко це вдалося чемпіону, у складі якого хет-трик на свій рахунок записав Євген Супруненко.

Примітка: результат зустрічі 5-го туру \”Вікторія\” – \”Ювента\” – 4:3 анульовано через наявність у складі господарів незаявленого гравця. Команді \”Вікторія\” зараховано технічну поразку, а \”Ювенті\” – перемогу.

Результати зустрічей 9-го туру: \”Ювента\” – \”Факел\” – 11:4, \”Сокіл\” – \”Дукла\” – 5:0, \”Колан\” – \”Розсошенці\” – 3:6, \”Гренада\” – \”Кристал\” – 6:1, \”Вікторія\” – \”Атака-Автотранс\” – 2:6, \”Динамо\” – \”Олімп\” – 3:4.

Становище лідерів:

Атака-Автотранс – 23, Сокіл, Ювента – 22, Розсошенці – 19, Факел, Олімп – 16.

Володимир ХОМІЧ

Погода