- 18-10-2013, 10:10 - sasa 181

U21. Вольова перемога Ворскли

U21. Вольова перемога Ворскли

Молодіжний склад Ворскли здобув вольову перемогу над запорізьким Металургом ― 3:1

 

Першість U21
Ворскла ― Металург Запоріжжя ― 3:1
Протокол

Спочатку матчу перевага була на боці ворсклян. Вони мали три чудових моменти, але слизьке поле укупі з невезінням не давало господарям відзначитися. А от гості перший удар у ворота нанесли на 15-й хвилині. Та й з цим « пострілом » у центр воріт Казаков розправився легко.

А ось наступна атака гостей була гольовий. Не змогли полтавці винести м\’яч подалі в дуже простому епізоді, в результаті змушені були фолити у штрафному. Пенальті – Соболь б\’є в кут – гол – 0:1.

Ворскляни відповіли голом Рябушка. Кравченко виконав штрафний, який призвів до суєти біля воріт, а Віталій виявився найспритнішим – 1:1. Господарі упустили ще кілька відмінних моментів, але рахунок на табло не змінився.

У другому таймі господарі змогли ще двічі забити. Спочатку Павлик поборовся у штрафному за м\’яч, після чого пробив у дальній кут ― 2:1. А крапку у грі поставив Баранник, який виявився першим на добиванні. 3:1 ― заслужена перемога підопічних Володимира Прокопиненка, які в турнірній таблиці молодіжного чемпіонату обійшли свого суперника і розташувалися на восьмій сходинці, маючи в своєму активі 18 очок.

Погода