- 29-01-2010, 06:01 - sasa 221

”Ворскла” розгромила румун

”Ворскла” розгромила румун

29 січня \”Ворскла\” провела черговий спаринг на тренувальних зборах у Туреччині. Підопічні Миколи Павлова розгромили румунський \”Чахлаул\” – 6:1, забивши в кожному з таймів по три м\’ячі.

Ворскла – Чахлаул (Румунія) – 6:1
Сачко 14, Деспотовскі 26, Безус 40, Тимченко 54, Янузі 61, Маркоскиі 89-пен.
Ворскла (1 тайм): Величко, Даллку, Матвєєв, Пєсков, Чеснаков, Оніке, Деспотовскі, Безус, Чичиков, Кулаков, Сачко.
Ворскла (2 тайм): Долганський, Медведєв, Цуррі (Момот, 82), Ярмаш, Вовкодав, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Кунєв, Тимченко, Янузі.

”Ворскла” не мала проблем граючи двома складами з румунським аутсайдером – ”Чахлаулем”. Єдине, що могло завадити перемогти румун — це погода. Якщо у нас сипле пухнастий сніг, то в Туреччині — злива.

Матч розпочався з півгодинним запізненням. Суперники чомусь запізнилися на гру, так і не пояснивши причини. А в цей час футболісти ”Ворскли” просто мокли під дощем, чекаючи на візаві.

Ворскляни відкрили рахунок вже на 14-й хвилині матчу. Кулаков пройшов флангом, навісив на голову Сачку, і Василь в притаманній йому манері забив. Другий гол організував теж Кулаков. Черговий фланговий прохід, ювелірна подача в штрафний майданчик і цього разу гра головою вже Деспотовскі — 2:0. Цей склад ворсклян забив і третій гол. Незадовго до перерви відзначився Безус, якому асистував Деспотовсі.

Справу розгрому ”Чахлаула” після перерви продовжив інший склад ворсклян. На 54-й хвилині відзначився новачок команди Тимченко, який скористався пасом від Маркоскі вийшов сам на сам з голкіпером румун і забив четвертий матч у грі.

П\’ятий гол у складі біло-зелених провів Янузі, використавши навіс від Кунєва. Лише після цього ”Чахлаул” спромігся забити один гол. Однак останнє слово все ж було за ворсклянами. Шостий гол на рахунку Маркоскі, який реалізував пенальті за порушення правил проти Янузі, повідомляє офіційний сайт ворсклян.

Єдиний неприємний момент у грі трапився на 82-й хвилині. Турецький арбітр вилучив з поля Цуррі за нецензурні висловлювання. А так, як це був лише спаринг, тому вилученого гравця замінив Момот.

Заключний матч першого турецького збору ”Ворскла” проведе 2 лютого. Підопічні Миколи Павлов зіграють з хорватським ”Загребом”. А вже наступного дня команда помандрує додому.

Погода