- 24-10-2012, 07:10 - sasa 184

U-19. \”Ворскла\” чекає на жеребкування

U-19. \”Ворскла\” чекає на жеребкування

У заключному матчі групового раунду першості U-19 полтавська \”Ворскла\” поступилася аутсайдеру – \”Говерлі\” – 0:1

 

U-19. Ворскла – Говерла – 0:1

Протокол

 

Перший гольовий момент виник лише в кінці першого тайму. Володимир Староста, після подачі кутового пробив головою, але Сидоренко героїчно перешкодив м\’ячу залетіти у свої ворота. А гравець «Говерли» ніби як попередив оборону полтавців, мовляв, будьте пильні, друзі. На жаль, висновки не були зроблені, і вже на початку другого тайму в аналогічній ситуації Староста вивів свою команду вперед. У «Ворскли» був хороший шанс відігратися вже в кінці матчу. Ічанський здорово пробив зі штрафного, але не менш здорово в тому епізоді діяв Ізай.

Не дивлячись на мінімальний програш, під час завтрішнього жеребкування «Ворскла» буде віднесена до групи найсильніших. Біло-зелені фінішували в групі \”Б\” на третьому місці, поступившись другою сходникою \”Карпатам\” лише за різницею забитих і пропущених м\’ячів.

 

Як повідомили прес-службі «Ворскли» в Прем\’єр-лізі, команди будуть розподілені на дві групи по вісім команд. Лідери зіграють між собою за такою ж системою – два кола, вдома і на виїзді. І розподілять місця з 1 по 8. Аутсайдери ж змагатимуться за місця з 9 по 16.

 

Відео фрагментів матчу можна подивитися тут

Погода