- 14-05-2010, 12:05 - sasa 176

“Ворскла” – “Дніпро”. Фан-сектор

“Ворскла” – “Дніпро”. Фан-сектор

Останній матч сезону, який припав на День Перемоги, для обох команд нічого не вирішував з точки зору турнірного становища. Однак полтавські уболівальники ще не забули тієї ганьби в домашньому матчі проти київського Арсеналу і вимагали сатисфакції від ворсклян.

22-й сектор зібрав близько 200 чоловік, багато хто на голому торсі, незважаючи на неприємний дощ, що почався незадовго до гри. Можливо саме погода злякала пересічних уболівальників, центральні трибуни неприємно вражали своєю незаповненістю (і це в вихідний день!), проте завдяки цьому чіткіше було чутно фанів. Одночасно з хвилиною мовчання сектор накриває велике за нашими мірками полотно з зображенням персонажа гоголівських «Диканських вечорів» Вакулою на клубній розі, що хвацько осідлав Чорта. Напис знизу закликав віддати все, навіть душу, заради перемоги.

Одразу ж в хід було запущено вже традиційні малі й великі прапори, дощ закінчився і заряди йшли без найменших затримок, весело і гучно. Проявили ініціативу центральні сектори, спровокувавши перекличку з фанатами «Слава Україні-Героям Слава!». Похвально. Гол Матвеєва в кінці першого тайму ще більше надихнув і підбадьорив усіх присутніх. В другому таймі було розтягнуто банер на безсмертну тематику кораблика Дніпра, який не втомлюється проходити нові і нові випробування на українських стадіонах. Цього разу він виявився навантаженим купою м’ячів від полтавського козака. Спонтанний слем під кінець другого тайму відбувався, коли вже ніхто не сумнівався у перемозі полтавців, але курйозний гол за 3 хвилини до кінця вбив усі надії на мажорне закінчення сезону. Після гри тільки Маркоскі і Безус кинули свої футболки в натовп, інші гравці не надто цим переймалися, тому доволі символічно виглядав текстовик «Йован, ти наш капітан!».

Гостей прибуло близько 200 чоловік, звук бус середній, заряди не надто часті. Після голу Назаренка відмітилися піро.

З надією на краще дивимось у новий сезон 2010-2011!

Погода