- 11-09-2009, 12:09 - sasa 195

\”Ворскла\”: два голи на сімох збірників

\”Ворскла\”: два голи на сімох збірників

Семеро гравців полтавської «Ворскли» взяли участь у матчах своїх збірних команд.

Григорій Ярмаш, правий захисник, обидва матчі з Андоррою та Білоруссю просидів на лаві запасних.

Його дублер у «молодіжці» Олександр Матвєєв зіграв 90 хвилин проти Франції у відборі до Євро-2011. Грав на незвичній для себе позиції центрального захисника, і перший гол французи забивали з його зони.

Партнер Матвєєва (і центральний захисник «основи» свого клубу) Володимир Чеснаков у цьому ж матчі подарував збірній нічию, двічі реалізувавши добивання після штрафних Ракицького. Чеснаков грав усі 90 хвилин на позиції опорного півзахисника.

Ще два оборонці «Ворскли» – Дебатік Цуррі та Арменд Даллку – взяли участь у відбірковому матчі збірної Албанії проти лідера групи Данії. В Тірані Шкіперія здобула почесну нічию 1:1, а Дебі з Армендом відіграли всі 90 хвилин (Даллку заробив попередження на 65 хвилині).

Опорник Філіп Деспотовськи відіграв 90 хвилин в невдалому для своєї команди виїзді до Шотландії (поразка 0:2), отримавши попередження на 45 хвилині. У грі з норвежцями Дес не потрапив навіть до заявки, на його позиції грав Грнчаров.

Албанський форвард Ахмед Янузі у відбірковій грі до Євро-2011 (U-21) з Азербайджаном не грав, адже напередодні підхопив вірус і провів ніч в лікарні. Албанія без нього виграла 1:0. А от з австрійцями в гостях Янузі вийшов у стартовому складі, але його команда програла 1:3.

evhen

turnir.com.ua

Погода