- 07-09-2013, 06:09 - sasa 183

Ворскла і Геліос зіграли внічию

Ворскла і Геліос зіграли внічию

Контрольний поєдинок
Ворскла ― Геліос ― 1:1
Курилов 14 – Тістик 52
Ворскла: 1 тайм: Казаков, Сапай, Ткачук, Курилов, Гравець на перегляді, Громов, Чеснаков, Скляр, Маркоскі, Міщенко, Будник.
2 тайм: Ткаченко, Пердута, Ткачук, Курилов, Гравець на перегляді (Радченко, 77), Сілюк, Скляр, Маркоскі, Ребенок, Будник, Громов

Паузу, яка виникла в чемпіонаті України, ворскляни заповнили контрольним поєдинком із першоліговим Геліосом із Харкова.

Цікаво, що в складі Геліоса грають кілька досить відомих футболістів, які свого часу виступали в командах Прем\’єр-ліги. Це Сергій Валяєв, Віталій Комарницький, Віктор Мельник, Олександр Яценко, Андрій Бойко. Останній свого часу виступав за Ворсклу і навіть забив за біло-зелених один гол. Щодо Ворскли, то не змогли взяти участь у грі збірники Дедечко, Янузі, Даллку та новачок Яховіч.

На початку матчу моментів було обмаль. Першу ж можливість полтавці використали. Міщенко зі штрафного прострілив вздовж лінії воріт, а Курилов на дальній штанзі переправив футбольний снаряд у ворота ― 1:0.

Після цього мав можливість забити Маркоскі, а під кінець тайму, Чеснаков опинившись на позиції центрального нападника, спробував обіграти трьох захисників. Це у номінального опорного півзахисника майже вийшло. Однак в останній момент м\’яч у нього з ноги зняли. Після чого Міщенко в атаці другим темпом пробивав по воротах, але цей удар блокували.

Другий тайм почався з гола Геліоса. Тістик на дальній штанзі зіграв на випередження після прострілу – 1:1. Шанс відігратися був у полтавців, коли Будник після передачі зліва пробив у дотик над ближньої дев\’яткою. Після чого Скляр, здорово пройшовши по центру, віддавав передачу на Громова, але захисники перехопили. Біло-зелені змогли навіть забити гол, але арбітр скасував його через офсайд, – інформує прес-служба ворсклян.

Погода