Останні новини - 08-03-2011, 11:03 - sasa 162

\”Ворскла\” готується до матчу з \”Динамо\”

\”Ворскла\” готується до матчу з \”Динамо\”

Лише два дні відпочинку отримали ворскляни після матчу з \”Металістом\”…

 

У жіночий день, 8 березня, футболісти і тренери зібралися на своїй заміській базі і розпочали підготовку до чергового матчу 21 туру з київським \”Динамо\”, який відбудеться у неділю, 13 березня.

 

Усі гравці перебувають у хорошому настрої, повідомляє прес-служба ворсклян. Ахмед Янузі, який пропускав попередню гру через перебір карток, зізнається, що вже не може дочекатися свого повернення на поле у складі головної команди (у минулому турі албанець відіграв за молодіжний склад).

«Я дивився матч із трибуни, і мені так хотілося допомогти партнерам по команді. – Зазначає Ахмед. – Вважаю, що наші хлопці добре діяли в грі з «Металістом», і ми були ближчими до перемоги. Є надії на гарний очковий доробок навесні. Спробуємо з кожним туром підніматися в турнірній таблиці якомога вище», – резюмував нападник.

Поки, на жаль, Микола Павлов не може розраховувати на Романа Безуса. Як пояснив наставник ворсклян, у молодого нападника в останні дні тренувальних зборів у Туреччині виникли певні питання зі станом здоров\’я, і в найближчому турі Ромі запропоновано зіграти за молодіжний склад, після чого він залишиться в Києві на поглиблене обстеження в одній з кращих столичних клінік.

Мікротравма білоруського легіонера Осипенко, отримана в його дебютній грі в біло-зеленій футболці, на щастя, виявилася не такою серйозною і Дмитро в загальній групі готується до майбутній зустрічі в Києві.

Погода