Останні новини - 11-11-2013, 05:11 - sasa 176

Ворскла – Карпати. Оцінки

Ворскла – Карпати. Оцінки

Ворскляни знову вдома не змогли перемогти. Цього разу львівські Карпати. Нічия ― 2:2. Наші традиційні оцінки дій футболістів команди.

Дмитро Непогодов – 5. Не виручив. У першому голі дуже невпевнено діяв у власному воротарському майданчику, в останній момент прибравшись з траєкторії польоту м’яча. Другий гол – окраса матчу, удар вийшов просто шалений, але антропометричні дані Дмитра змушують сподіватися на більш вдалу гру навіть при таких пострілах. Прямої вини у взяттях воріт немає, але і особливих сейвів не було – \”Карпати\” не надто навантажували голкіпера.

Арменд Даллку – 6,5. Зрівняв рахунок у такий необхідний момент перед перервою. Намагався діяти активно не лише при обороні власних воріт, а й при атаках команди.

Володимир Чеснаков – 7. Відмінний матч півзахисника. Забитий гол – ягідка на вершині проробленої Володимиром роботи у центрі поля.

Євген Ткачук – 6. Загалом виправдовує сподівання тренера. Не без помилок звичайно, але прогрес помітний.

Вадим Сапай – 6. Хороший перший тайм і невиразний другий. Загальна середня оцінка. Ні особливих звитяг попереду, ні фатальних помилок позаду.

Ігор Пердута – 6,5. До звичної надійної гри біля власних воріт додав хороші загострення попереду. Міг ставати співавтором голу, та голкіпер \”Карпат\” врятував ворота після удару Яховіча.

Павло Ребенок – 6,5. Намагався кожну атаку доводити до гострого завершення. Дещо підсів у кінці матчу, але це закономірно після такої інтенсивної гри.

Денис Дедечко – 6. Кілька разів пристрілювався, але забракло мінімуму. Був корисний в обороні та в момент переходу в атаку.

Ахмед Янузі – 5. Не дограв з гравцем коли забивався перший гол. Намагався бути активним протягом тайму, та на результативності це не позначилось.

Адіс Яховіч – 6,5. Тримав на собі центральну атакуючу вісь команди. З кожним матчем дедалі впевненіше почувається у взаємодії з партнерами. Міг забивати, та голкіпер став на заваді.

Артем Громов – 6. Добряче підсів у другому таймі. Запам’ятався результативною передачею на Даллку та кількома необґрунтованими спробами обіграшу.

Олег Міщенко – 5. Ввійти у гру не зміг. Так і не знайшов себе на полі.

Йован Маркоскі – 6. Значно додав у швидкості та мобільності на своїй позиції. Та часу на результативні дії мав обмаль.

Віталій Сонікссон

Погода