Останні новини - 08-11-2013, 10:11 - sasa 163

Ворскла – Карпати: все спочатку

Ворскла – Карпати: все спочатку

Ворскла – Карпати
9 листопада. Полтава. Стадіон Ворскла. Початок о 16.00
Пряма трансляція на каналі Футбол
Арбітр ― Сергій Лисенчук (Київ).
Прогноз ― 2:1

Офіційний тренерський дебют Василя Сачка на чолі Ворскли відбувся у першому колі якраз із Карпатами. І ось завтра полтавці знову грають з львів\’янами, але вже вдома. Команда розпочинає друге коло чемпіонату і починається все спочатку.

На екватор полтавці прийшли шостими, що можна вважати безперечним успіхом. Ворскла програла лише два матчі ― донецьким Металургу та Шахтарю. Команда Сачка лише у матчі з чемпіоном країни залишила поле без забитого м\’яча, у решти зустрічах ― хоч один раз, але забивала гол.

Не можна оминути увагою і фарт, який у деяких матчах допомагав брати очки. Чого лише варта унікальна трьохматчева автоголева серія ворсклян, де голи суперників у власні ворота приносили очки полтавцям. Однак, як щастило команді, так були й матчі коли команда втрачала очки чи то на останніх хвилинах матчу, чи нам забивалися зовсім нелогічні голи.

Отже, Ворскла розпочинає друге коло. Цього року Ворскла проведе ще три поєдинки з командами у яких можна брати очки. Серед них і Карпати ― команда, яка хоч і може у будь-який момент піднести сюрприз, але яку перемагати можна, тим паче вдома.

На гру з львів\’янами у Ворскли немає дискваліфікованих футболістів. А ось Карпати гратимуть у Полтаві без Бартуловіча та Страшкевича. Особливо бракуватиме Олександру Севідову відсутність хорватського півзахисника, який може зіграти неординарно. Недарма Бартуловіч цього сезону забив за Карпати 4 голи.

В останніх матчах команди грають між собою з перемінним успіхом. У першому колі у Львові Ворскла впевнено виграла 2:0. У минулому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами: у Полтаві ворскляни перемогли 3:1, а у Львові Карпати взяли реванш ― 2:0.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода