12-й гравець - 22-04-2010, 12:04 - sasa 222

\”Ворскла\” – \”Металіст\”. Фан-сектор

\”Ворскла\” – \”Металіст\”. Фан-сектор

Останнім часом катати на виїзди стало нормою для харківської «кузьми». Виїзди до Полтави (відтепер і на Донбас-Арену) вважаються найбільш улюбленими для пересічного харківського вболівальника з зрозумілих причин.

Особисто у мене це викликає щирий подив, чим краще дивитись футбол з секторів за воротами ніж по телевізору, і чим краще бухати в автобусі ніж в закладі громадського харчування або вдома? У зв’язку з цим у фанатів звичайно були побоювання що до якості підтримки, ще і новини про травму Девіча, одного з небагатьох хто зараз «гризе землю» в команді не додавали настрою перед цим матчем. Але виїздів залишилось не так багато, тому це, а також гарна погода, непрості харківсько-полтавські відносини, віра і завжди нові сподівання погнали фаната в місто на Ворсклі.

«Сучасній футбол» розслабив не тільки кузмічів, але і добрячу кількість активних вболівальників тому основним видом транспорту стали кузбаси та «спрінтери», але надія є поки є люди, які катають своїм ходом, котрих, враховуючи зручність маршруту, також було не мало. Слід відзначити, що троє фанів діставались до Полтави пішки, хлопцям респект, але не буду вдаватися в подробиці, тому що їх можна побачити скрізь в Інтернеті або по телебаченню.

Здається часи, коли виїздних пускали нахаляву, в цьому сезоні остаточно залишились в минулому. Олдові міста можна перерахувати на пальцях однієї руки, а зважаючи на те, що, скоріш за все, з «вишки» вилітають ще два «халявні» міста, то стає зовсім сумно. Але коли приїхали кузбаси и тиснява посилилась, то потрапити на сектор було не важко. Шмон, не зважаючи на свою «многослойность», був посередній, тобто мацали багато але поверхнево.

Події на стадіоні розпочалися не ординарно… камраду Кіндеру вдалося пробратись на бігові доріжки і без жодних перешкод, «врозвалочку» дістатись до сектора господарів, біля якого він висловив своє ставлення до вболівальників Ворскли шляхом показування п’ятої точки в її первозданному вигляді. І йому майже вдалося повернутись на сектор, два акаби вже його туди проводжали, але десь взявся третій і вони вирішили його пов’язати.

Звук відповідав кількості і був досить якісним лише до тих пір поки не здохли бухі кузмічі, потім звук був дещо слабшим але стабільним не зважаючи на невиразну гру команди. Фанати не залишились осторонь жахливої гри команди ї провели акцію на початку 2-го тайму, яка супроводжувалась великою кількістю помаранчевих та білих димів, з киданням їх на доріжки, та зарядом «Давай играй!», який переріс у нон-стоп. На жаль це не справило на команду потрібного враження. З візуалки було підготовлено два банери, одне велике полотно (десь 30*10) «Харків’яни на виїзді», та банер, символізуючий єдність фанатів Металіста з зображенням ультрас-герба клубу та назвами ультрас-угрупувань по колу, який супроводжувався текстовкою «В единстве наша сила». Також сектор прикрашали з десяток прапорів різного розміру.

Полтавці до готувалися у звичному режимі, нічого особливого не планувалося. Було вирішено повторити минулорічну домашку: максимум прапорів та кольорів, які мали б прикрасити сектор. Не дивлячись на деякі сторонні перешкоди зробити це все ж таки вдалося. На гру був намальований банер “Ворскляне” який мяко кажучи не вийшов та розтяг “Бандера наш герой”. Також на грі було вивішено банер в пам’ять М.ЧАЙКИ….

Додому діставались різними шляхами, але хотілось би зауважити, що дуже сумно було дізнатись десь у Валках, що в одному з автобусів були вільні місця і їх нікому не запропонували, знаючи яка була кількість бажаючих.

Далі двійник (а в декого і трійник), який, сподіваймося, обійдеться без фан-потягів та залишить незабутні враження, що було б чудовим закінченням неоднозначного сезону.

Cектор Ворскли

alt

alt

alt

alt

Cектори Металіста

alt

alt

alt

alt

alt

ultras.org.ua

Погода