Останні новини - 29-07-2013, 01:07 - sasa 147

Ворскла – Металург Донецьк. Оцінки

Ворскла – Металург Донецьк. Оцінки

Після матчу з донецьким Металургом минуло вже достатньо часу. Отже, можна спокійно оцінити дії футболістів Ворскли у першому програному матчі сезону.

Дмитро Непогодов – 4,5. Позитивні враження від кількох ліквідацій виходів сам-на-сам перекреслюються жахливою помилкою, яка дозволила \”Металургу\” відкрити рахунок. Нікуди не поділась невпевненість гри на виходах. Для голкіпера рівня УПЛ дуже серйозний недолік.

Арменд Даллку – 6. Усі старання капітана залишились в тіні дій його партнерів. Свій рівень албанець тримав, але цього виявилось замало для підсумкового хорошого настрою від результату.

Володимир Чеснаков – 5,5. Навики гри у центрі захисту у Чеснакове є. Та все ж позиційні провали могли закінчитися зовсім сумно. Має дякувати Непогодову – 1 бал поділили на двох.

Вадим Сапай – 5. Важка гра для оцінювання. З негативного боку – постійні втрати позиції, брак, автогол. З позитиву – бійцівські якості, старання та красивий гол у доданий час. Але залікових пунктів команда не отримала. Візуально правий захисник зараз – одна з найслабших ланок команди Сачка.

Ігор Пердута – 6. На своєму рівні. Старанний трудяга без яскравих сплесків та суттєвих помилок.

Чіпріан Васілаке – 4,5. На новачка згідно позиції покладені відповідальні функції диспетчера і креативщика. З завданням помітно не справився.

Денис Дедечко – 6,5. Денис міг розраховувати на вищу оцінку, зважаючи на відмінно проведений другий тайм. Найкращий гравець у складі \”Ворскли\” цього матчу.

Йован Маркоскі – 5,5. Змушений був позиційно сідати набагато глибше, ніж це притаманно для якісної гри серба. Іноді затримував швидкість атаки. Пів-бала за витончену гольову передачу, але загалом – не дуже вдалий матч.

Павло Ребенок – 5. Не зміг справитись з суперником на своєму фланзі. Кілька перспективних моментів закінчились передачами в порожні від партнерів зони. Враховуючи залежність гри \”Ворскли\” від флангів – слабке виконання.

Іван Кривошеєнко – 5. Розчинився на полі. Коментар щодо гри Івана можна продублювати з підсумків по Ребенку.

Ахмед Янузі – 5,5. Принаймні двічі міг забивати, та знову змушений залишати поле без забитих м’ячів.

Олег Міщенко, Євген Буднік – 6. Суттєво посилили тиск на фланзі та в центральній зоні. Не вистачило часу для можливостей дотиснути суперника. Обоє могли відзначитись, та свої дуелі голкіперу програли.

Віталій Сонікссон

Погода