Останні новини - 22-10-2013, 10:10 - sasa 198

Ворскла – Металург Запоріжжя. Оцінки

Ворскла – Металург Запоріжжя. Оцінки

Другий матч поспіль багато в чому підсумковий результат визначив автогол. Ворсклі знову щастить і команда записує чергові три очки до турнірної таблиці. І навряд у першому колі хтось скине біло-зелених з шостого місця. А ми спробуємо розібратися з діями футболістів у грі проти запорізького Металурга.

Дмитро Непогодов – 6,5. На емоціях можна було добряче пройтись по голкіперу і частково за пропущений м’яч, і за стрімкий та невдалий вихід за межі штрафного майданчика, коли уже усі бачили м’яч у сітці, крім Даллку. Проте варто відзначити ті моменти, коли лише реакція і навики Дмитра рятували команду від неминучих неприємностей. Спокійною гру воротаря назвати не можна, але завдяки кільком порятункам \”Ворскла\” здобула три бали.

Арменд Даллку – 6,5. Виглядав дещо слабше, ніж привчив своїх прихильників. Були помилки і на другому поверсі, і позиційні. Але саме албанець у вирішальний момент зіграв спокійно та виважено. Хоч його обіграш з Непогодовим теж міг коштувати команді очок.

Олексій Курилов – 5,5. Міг отримувати нижчу оцінку за іншого рахунку. Відіграв слабо і нервово. Своїми діями дає шанс у наступному матчі проявити себе комусь із найближчого резерву.

Вадим Сапай – 5,5. Неодноразово провалював фланг, особливо показовим вийшов момент, коли наприкінці матчу суперник влучив у штангу. У першому таймі постійно марнував шанси команди на успіх, віддаючи останню передачу куди завгодно, окрім партнерів. Має подякувати за вищу оцінку Сахневичу.

Ігор Пердута – 6,5. \”Металургу\” було важкувато на фланзі Ігоря, тому захисник встигав ще й сходити в атаку. На жаль, партнери передачами Пердути не скористалися.

Артем Громов – 7. Хоч виглядав правий півзахисник ворсклян і не надто яскраво, проте гол забив, результативну передачу виконав, ще принаймні раз міг забивати головою. Підсумкові дані додають Громову позитивних оцінок.

Володимир Чеснаков – 6,5. Як не влучив у сітку могутнім ударом Володя у другому таймі – не скаже жоден експерт. Проте обрізок в центрі поля могло б бути і поменше.

Павло Ребенок – 6. Забагато браку було у лівого півзахисника. У хороших моментах віддавав не зовсім зручні паси. На такому рівні забагато втрат.

Денис Дедечко – 6,5. За необхідності брав на себе функції диспетчера, розпасовщика, хвилеріза. Вкотре треба відзначити, що є одним з системоутворюючих гравців команди Василя Сачка. 

Йован Маркоскі – 6,5. Відмінний пас на Громова змусив згадати неабиякий футбольний розум півзахисника. Після лавки запасних у кожному матчі Йовану вдається здивувати прихильників.

Адіс Яховіч – 6. Багато рухався, відтягував захисників, намагався чіплятися за м’яч. Але від форварда очікуються в першу чергу результативні дії. Є сподівання, що з часом взаємодія з партнерами буде поліпшуватися.

Олег Міщенко та Яхмед Янузі з виходом на заміну гру на своїх позиціях не посилили. Іван Кривошеєнко зіграти не втиг.

Віталій Сонікссон

Погода