Матчі - 25-07-2013, 09:07 - sasa 184

Ворскла мінімально поступилася Дніпру

Ворскла мінімально поступилася Дніпру

Ворскла U-19 24 липня провела перший матч нового сезону

Підопічні Олександра Омельчука у групі А попереднього раунду змагань першості приймала однолітків із Дніпра. До речі, склад груп істотних змін не зазнав. Як і раніше команди Прем\’єр-ліги розподілені на дві групи по 8 команд кожна, за так званим територіальним принципом. Якщо раніше на попередньому етапі в “західній” зоні виступав Кривбас, то зараз його місце посів Дніпро. Команди в групі зіграють в два кола. Четвірка кращих вийде до фінальної групи, де разом з четвіркою групи Б розіграють нагороди першості, а вісімка невдах змагатиметься за 8-16 місця. Зрештою, нічого нового, все як і минулого сезону.

Першість U-19. Група А
Ворскла ― Дніпро ― 0:1
Протокол

Почали обидві команди у середньому темпі. До десятої хвилини Ворскла позначила свою територіальну перевагу. Потроху набирає форму після важкої травми Дмитро Кравченко. І хоча особливої ​​гостроти створити полтавській команді не вдалося, три-чотири перспективних атаки господарі поля все ж створили. Потрібно відзначити впевнені дії в рамці воротаря дніпропетровців Дениса Шапочнікова. Його візаві Владислав Сидоренко також грав надійно, проте не зміг виручити, коли суддя призначив 11-метровий за фол проти Галенкова. З точки бездоганно пробив Дмитро Вергун.

Намагаючись освіжити гру, Олександр Омельчук у другому таймі провів відразу кілька замін. Господарі горіли бажанням відігратися, а гості, в свою чергу, шукали шляхи до воріт, щоб зміцнити свою перевагу.

З 57-ї хвилини господарі змушені були догравати в меншості. За друге попередження залишив поле Ічанський.

На 83-й хвилині Смірнов мав хорошу позицію для удару зі стандарту, але приціл підвів Єгора – м\’яч пройшов вище поперечини. Вже буквально у наступній атаці ніхто з ворсклян не зміг точно замкнути гострий простріл уздовж воріт, – пише прес-служба ворсклян.

Чотири хвилини компенсував головний арбітр зустрічі до основного часу матчу, але за цей часовий відрізок нічого доленосного вже не сталося. Перша поразка юнаків Ворскли у новому сезоні.

Першість U-19. Група А >>>

Погода