Матчі - 01-10-2010, 05:10 - sasa 162

\”Ворскла\”: молодіжна перемога в Луганську

\”Ворскла\”: молодіжна перемога в Луганську

Молодіжний склад \”Ворскли\” з мінімальним рахунком 1:0 обіграв у Луганську \”Зорю\” – 1:0

Зоря – Ворскла – 0:1
Баранник 79
Зоря: Полтавцев, Жарій, Макаренко (Кохман, 70), Парамонов, Мазур, Волков (Мірошников, 68), Ігнатенко, Манджгаладзе, Саларідзе (П\’янов, 74), Кислий, Гордієнко.
Запасні: Рибальченко, Іванкевич, Когут, Іванов.
Старший тренер: Володимир Микитин.
Ворскла: Казаков, Кунєв, Ткачук, Тарганчук, Ільчиш, Оніка (Шмиголь, 90), Момот (Дулуб, 46), Педута (Бацула, 62), Чичиков (Василенко, 75), Баранник (Потапенко, 86), Тимченко (Кравченко, 60).
Запасний: Бурдейний.
Старший тренер: Сергій Свистун.

Гра почалася в неспішному темпі. Обидві команди не поспішали форсувати події, і основну увагу приділяли обороні. Небезпечних моментів у першому таймі практично не було. Можна згадати хіба що удар Чичикова з гострого кута, який відбив Полтавцев, та небезпечний удар Волкова. М\’яч після його удару пройшов поряд зі штангою. По суті більше моментів у першому таймі не було. Команди продовжили уважно грати в захисті і не дозволяли один одному загрожувати власних воріт.

Другий тайм розпочався, так само як і перший. І «Зоря» і «Ворскла» не поспішали брати ініціативу в свої руки. Звичайно, певні корективи в гру внесла погода. На слизькому й мокрому полі одна помилка може коштувати дуже дорого, тому першочергову увагу було приділено саме захисним діям. Тим не менш, виграти цю в принципі рівну гру вдалося гостям. На 79-й хвилині матчу хтось із захисників «Зорі» порушив правила у власному штрафному. Арбітр негайно вказав на одинадцятиметрову позначку. Баранник розвів м\’яч і Полтавцева по різних кутках і відкрив рахунок – 0:1. У підсумку мінімальна перемога полтавської «Ворскли» -1:0, повідомляє офіційний сайт \”Зорі\”.

Погода