Останні новини - 25-01-2014, 08:01 - sasa 227

Ворскла на завершення першого збору перемогла хорватів

Ворскла на завершення першого збору перемогла хорватів

Ворскла – Хрватскі Драговоляц – 2:0
Дедечко 13, Яховіч 64
Ворскла (1 тайм): Богуш, Пердута, Даллку, Логінов, Матвєєв, легіонер на перегляді, Дедечко, Скляр, Кривошеєнко, Баранник, Янузі.
Ворскла (2 тайм): Непогодов, Пердута (Матвєєв, 65), Курилов, Ткачук, Сапай, Бушман, Чеснаков, Маркоскі, Павлик, Рябушко, Яховіч.

Ще за пару годин до початку товариського матчу Ворскли в Сіде не було стовідсоткової ясності, чи відбудеться він взагалі. Злива і сильний вітер з моря могли істотно підкоригувати плани тренерського штабу Василя Сачка, але, на щастя, до старту гри дощ став помірним, трохи вщух і вітер. Негода нагадало про себе знову лише за сім -вісім хвилин до кінця зустрічі, коли її результат вже був практично вирішений.

Вже на 13-й хвилині Баранник вихором увірвався до штрафного майданчика, обігравши по ходу трьох опонентів, і не поскупився викотити сферу під удар вільному від опіки Дедечку. Денис потужним ударом у дальній нижній кут відкрив рахунок у грі.

Те, що не вдалося реалізувати до свистка на перерву першому складу, зробив інший склад біло-зелених. Свій третій гол на зимових зборах провів Яховіч. Маркоскі майстерно знайшов передачею Пердуту, той далі в розріз віддав македонцеві, що зумів у ближньому бою з голкіпером без суєти його переграти ― 2:0, – інформує прес-служба ворсклян.

Ворскла відсвяткувала другу поспіль перемогу на першому зборі в Туреччині і завтра ввечері на кілька днів повернеться в Україну.

Погода