Останні новини - 20-06-2012, 11:06 - sasa 136

\”Ворскла\” не змогла перемогти дубль \”Шахтаря\”

\”Ворскла\” не змогла перемогти дубль \”Шахтаря\”

Ворскляни провели перший контрольний поєдинок під керівництвом Вадима Євтушенка

 

Ворскла – Шахтар (мол.) – 2:2
Будник (35), Кривошеєнко (77)
Ворскла: Непогодов (Лавренюк, 46), Даллку (Курелех, 65), Западня (Бацула, 46, Пердута, 65), Ткачук (Пєсков, 46), Матвєєв, Маркоскі (Чеснаков, 46), Краснопьоров (Вовкодав, 65 ), Громов (Кривошеєнко, 46), Козак (Ченбай, 40, Рябушко, 65), Будник (Вовченко, 65), Янузі (Чичиков, 46).

 

Двічі поступаючись у рахунку, експериментальний склад «біло-зелених» зрівнював рахунок. Відкрили рахунок на 13-й хвилині донеччани, а Будник зрівняв рахунок під кінець першого тайму. Після діагональної передачі Западні за спину захисникам Євген, який діяв на позиції під нападниками, прийняв м\’яч на груди, і точно пробив по цілі.

Після реалізованого 11-метрового штрафного удару знову молодь \”Шахтаря\” мала привід для радості. Правда, після цього ворскляни настільки накрутили темп, що час від часу здавалося, що ось-ось зметуть опонентів з поля. Гольовою виявилася атака на 77-й хвилині. Пердута, пролетівши по лівому краю, віддав вивірено на голову Кривошеєнко, і Іван не схибив – 2:2.

По ходу зустрічі хороші можливості на те, щоб відзначитися втратили, зокрема, Чеснаков, Вовченко та Вовкодав. Останній вже на 93-й хвилині міг вирвати перемогу, але удача від Сергія відвернулася, і м\’яч пішов за лицьову лінію, повідомляє прес-служба ворсклян.

Роман Безус, який нещодавно прибув на збір, займається за індивідуальною програмою.

Наступний контрольний матч полтавська дружина проведе 22-го червня з командою першої ліги \”Кримтеплицею\” з Молодіжного. Цю команду зараз очолив у минулому форвард \”Ворскли\” Сергій Шевцов, небезуспішно трудився до останнього часу у друголіговій \”Енергії\” (Нова Каховка).

Погода