Останні новини - 29-06-2012, 10:06 - sasa 189

\”Ворскла\” обіграла \”Буковину\”

\”Ворскла\” обіграла \”Буковину\”

Ворскла – Буковина – 1:0

Янузі(90
Ворскла: Казаков (Непогодов, 46), Пердута (Маркоскі, 46), Чеснаков (Ткачук, 46), Матвєєв (Пєсков, 46), Даллку, Мілько (Чеснаков, 60), Краснопьоров (Западня, 60), Громов, Єременко  (Козак, 60), Безус (Будник, 60), Чичиков (Янузі, 46).

 

У заключному спарингу кримського навчально-тренувального збору підопічні Вадима Євтушенка переграли чернівецьку «Буковину». Єдиний, але переможний гол на останній хвилині зустрічі забив нападник біло-зелених Ахмед Янузі.

Гра пройшла з відчутною перевагою ворсклян. У першому таймі після подачі Даллку найреальніший шанс відзначитися втратив Чичиков, трохи неточно пробив головою. В середині другої 45-хвилинки Кривошеєнко і Янузі могли «зметикувати на двох», але удача відвернулася від албанського форварда. Як з\’ясувалося пізніше – до самої останньої хвилини зустрічі. Штрафний у властивому собі силовому стилі подав Будник, і в гармидері біля воріт Янузі виявився спритнішим за всіх, принісши перемогу «біло-зеленим», повідомляє прес-служба ворсклян.

 

Одразу після гри команда вирушила додому, де в понеділок, 2 липня, продовжить підготовку до нового сезону вже у Полтаві.

Погода