Останні новини - 15-01-2013, 09:01 - sasa 165

\”Ворскла\” обіграла російського лідера першого дивізіону

\”Ворскла\” обіграла російського лідера першого дивізіону

Ворскла – Урал (Єкатеринбург) 2:1 (1:0)
Янузі 37, Баранник 60 – Рижов 76
Ворскла (1 тайм): Казаков, Пердута, Чеснаков, Пєсков, Ченбай, Рябушко, Маркоскі, Чичиков, Петровіч, Бацула, Янузі.
Ворскла (2 тайм): Долганський, Сапай, Даллку, Ткачук, Курелех, Куценко, Краснопьоров, Кривошеєнко, Силюк, Громов, Баранник.

Вилучення: Куценко (87, друге попередження)

15 січня 2013. Белек

Динамічним і багатим на епізоди вийшов спаринг в Белеку, де \”Ворскла\” зустрічалася з претендентом на вихід до Прем\’єр-лігу Росії – Єкатеринбурзьким \”Уралом\”.

На початку зустрічі опоненти були трохи обережними, і не бігли вперед, стрімголов. Уміло діями партнерів в центрі та на підступах до штрафного керував капітан Йован Маркоскі. Неодноразово його гострі передачі на хід то Янузі, то Петровічу з Рябушком ставили практично в патове положення уральських захисників. Футболісти з Свердловської області активно задіяли своїх флангових виконавців. Особливо спекотно було на правому краю. Але не було нерозв\’язних завдань у цей день для Олексія Казакова, який проводить на зборах вже другий «сухий» матч поспіль. Відкрити рахунок ворскляни змогли в кінцівці першого тайму. Захисник \”Уралу\” віддавав передачу назад на воротаря, та якось незграбно, чим не забув скористатися швидконогий нападаючий «біло-зелених» – 1:0

Зі стартовим свистком другої 45-хвилинки атаки \”Ворскли\” були швидкі. Гол назрівав, і він стався на 60-й хвилині після триходівки Кривошеєнко – Краснопьоров – Баранник з хльостким ударом останнього – 2:0. Після того, як вдалося подвоїти перевагу, полтавські футболісти віддали ініціативу супернику, якою футболісти з Єкатеринбурга скористалися за 14 хвилин до кінця основного часу гри, – інформує прес-служба ворсклян.

\”Ворскла\” здобуває свою другу перемогу на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.

Погода