Матчі - 06-04-2013, 07:04 - sasa 211

Ворскла підносить приємний сюрприз

Ворскла підносить приємний сюрприз

В одному матчі біло-зелені змогли перервати свої безгольові й безвиграшні серії, які тяглися з минулого року. Крім того, команда змогла перемогти вперше на виїзді з 2 травня 2012 року і вдруге в Дніпропетровську з 1998 року.

Перед матчем півзахисник ворсклян Іван Кривошеєнко сказав, що з такими командами як Дніпро приємно грати. Вони не тільки самі грають, але й дають супернику грати. У матчі з Ворсклою гостинні дніпряни спочатку забили у власні ворота, потім дозволили це зробити ворсклянам, і, зрештою дали полтавцям взагалі виграти. А Ворскла після березневого кошмару приносить приємний сюрприз…

 

Дніпро – Ворскла – 1:2

Протокол матчу >>>

 

Зі стартового свистка підопічні Рамоса почали нав\’язувати полтавцям свою гру, намагаючись швидко відкрити рахунок і змусити опонентів грати більш відкрито. Тільки от фортуна цього разу вирішила відвернутися від господарів поля. Для початку пошкодження отримав Джаба Канкава. А на 21-й хвилині за Ворсклу вирішив зіграти Онджей Мазух, незграбно підставив ногу під прострільну передачу Маркоскі з правого флангу. До такому \”подарунку\” Лаштувка виявився абсолютно не готовий …

До честі футболістів Дніпра, вони не розклеїлися і, перепочивши пару хвилин, знову пішли в атаку. Для початку Селезньов ледь не дотягнувся до м\’яча після передачі з флангу від Матеуса, потім Євгену все ж вдалося відправити м\’яч у ворота (зіграв на добиванні після потрапляння Матеуса в штангу), але лайнсмен угледів у цьому епізоді сумнівний офсайд. Ще пару хвилин і Долганський робить сейв після удару Жуліано метрів з шести! Як гсоті зберегли свої ворота в цілості до перерви – питання, на яке відповісти дуже складно.

Після перерви хід гри не змінився. Хіба що з кожною хвилиною господарі йшли вперед все більшими силами. Вийшов на поле після травми Коноплянка, Мазух змінив Кулаков, проте зрівняти рахунок Дніпру все не вдавалося. З часом на половині поля дніпропетровців почало утворюватися все більше вільних зон, що спровокувало кілька небезпечних контратак від суперників. І якщо Долганський продовжував творити чудеса, то Лаштувці довелося знову виймати м\’яч зі своїх воріт. Громов відгукнувся на флангову передачу Ребенка і, випередивши Мандзюка і Лаштувку, проштовхнув м\’яча за призначенням.

За десять хвилин, зо залишилося до кінця матчу, Дніпро спробував проявити характер, але їх вистачило всього на один м\’яч у відповідь. Жуліано обігрався в чужій штрафній з Матеусом і метрів з 10-ти переправив круглого у ворота, але для камбека цього виявилося недостатньо. А ось Ворскла могла ще раз забити, але з вигідної позиції не влучив у ворота Кривошеєнко.

Погода