Останні новини - 24-05-2013, 07:05 - sasa 159

Ворскла підписала гравця збірної України

Ворскла підписала гравця збірної України

Як повідомляє прес-служба біло-зелених 24 травня клуб підписав контракт із 25-річним півзахисником криворізького Кривбасу Денисом Дедечком

Угода між Дедечком і Ворсклою розрахована на два роки і набуває чинності 1 липня.

Вихованець школи київського «Динамо», окрім своєї першої команди і охтирського Нафтовика, де був в оренді, пограв також у російських клубах: Луч-Енергія (Владивосток), Амкар (Перм) і ФК «Краснодар».

Останній рік Дедечко успішно виступав у Кривому Розі, по праву входячи до числа кращих хавбеків української Прем\’єр-ліги. Неодноразово впродовж чемпіонату гравець включався в різні символічні збірні турів, що складаються експертами та журналістами.

Цікаво, що за його грою пильно стежить головний тренер збірної України Михайло Фоменко, який в останній момент викликав майбутнього ворсклянина до табору національної команди. Нагадаємо, що 2 та 7 червня збірна України проведе спершу товариський матч у Києві проти збірної Камеруну, а потім дуже важливий відбірний матч чемпіонату світу-2014 у Подгоріці проти збірної Чорногорії. У цих матчах має шанс дебютувати за збірну Денис.

Крім, того як повідомляють деякі джерела, Ворскла також цікавиться ще двома гравцями Кривбасу ― нападником Сергієм Самодіним та захисником Віталієм Лисицьким.

Погода