Останні новини - 19-01-2014, 03:01 - sasa 249

Ворскла переглядає хавбека збірної Кореї?

Ворскла переглядає хавбека збірної Кореї?

22-річний Нам Тхе Хі, фланговий хавбек збірної Південної Кореї, бронзовий призер Олімпійських ігор- 2012 вже кілька днів, за даними видання Полтавщина Спорт, знаходиться в Туреччині, в розташуванні полтавської Ворскли.

Нам народився 3 липня 1991 року в Пусані. Він – вихованець південнокорейського клубу Ульсан Хенде і англійського Редінга. Першим професійним клубом молодого футболіста став відомий французький клуб Валансьєн. Півзахисник дебютував у французькій лізі 8 серпня 2009 в матчі проти Нансі. Всього Нам Тхе Хі провів за клуб 37 матчів.

У січні 2012 року південнокорейський півзахисник став гравцем катарського клубу Лехвія. Нам Тхе Хі виступав за клуб з Катару та в азіатській Лізі чемпіонів-2011. Півзахисник провів у тому турнірі 6 матчів і забив 1 гол .

У складі олімпійської збірної Південної Кореї Нам Тхе Хі брав участь на олімпійському футбольному турнірі – 2012 у Великобританії, де зіграв всі 6 матчів своєї команди і завоював разом з нею бронзові медалі!

У національній збірній своєї країни Нам дебютував 7 червня 2011 року в товариському матчі зі збірною Гани. Півзахисник брав участь у відбіркових матчах до бразильського мундіалю. У листопаді минулого року грав у товариських матчах збірної Кореї проти швейцарців і росіян.

Нам може грати на обох флангах півзахисту, а його трансферна вартість за оцінками порталу transfermarkt становить один мільйон євро. Легіонерів такого рівня в Ворсклі за всю історію клубу було небагато, тому якщо ворсклянам вдасться підписати молодого корейця, це можна буде вважати великою удачею для клубу.

Погода