Останні новини - 08-09-2013, 08:09 - sasa 133

Ворскла переглядає колишнього футболіста Динамо

Ворскла переглядає колишнього футболіста Динамо

Двотижнева пауза в чемпіонаті України, викликана матчами національних збірних, не стала причиною тривалої розлуки полтавців з улюбленою командою.

Учора полтавська “Ворскла” у Полтаві на своєму домашньому стадіоні провела товариський матч із представником першої ліги – харківським “Геліосом”. Такі зустрічі дозволяють тренерському штабу не лише тримати в ігровому тонусі своїх футболістів, а й переглянути потенційних новачків, які в перспективі можуть підсилити “Ворсклу”.

Не став винятком і вчорашній матч. Глядачі, які були присутні на ньому, напевне, помітили, що на лівому фланзі оборони діяв на перший погляд невідомий полтавському вболівальнику футболіст. На офіційному сайті клубу, як і завжди в таких випадках, замість прізвища написали просто – “гравець на перегляді”. Але якщо придивитися уважніше до фото потенційного новачка ворсклян, то можна відмітити, що він дуже схожий на Віталія Федоріва.

Віталій є вихованцем київського “Динамо”, але закріпитися в основному складі одного з провідних клубів країни так і не зміг і вирушив до Росії, де виступав за пермський “Амкар”. Останнім клубом Федоріва став не існуючий нині криворізький “Кривбас”. У команді Олега Тарана у минулому чемпіонаті Віталій провів шість матчів.

Свого часу Федорів грав за різні збірні України від юнацької до молодіжної, і, навіть, провів два матчі за головну команду країни.

Нагадаємо, що матч із “Геліосом” завершився з рахунком 1:1, а гол у ворсклян забив Олексій Курилов.

Погода