Матчі - 04-09-2016, 10:09 - Націоналіст 185

\”Ворскла\” перемагає в товариському матчі \”Олександрію\”

\”Ворскла\” перемагає в товариському матчі \”Олександрію\”

Двотижневу паузу в чемпіонаті, викликану матчами національної збірної України у відборі до Чемпіонату світу, полтавська «Ворскла» заповнила за рахунок проведення товариського матчу з «Олександрією».

 

Гра проходила на стадіоні «Ворскла», тому всі бажаючі могли прийти і переглянути її наживо. Глядачів зібралося, звісно, менше, ніж на матчах чемпіонату. Але однозначно більше, ніж зібралося б у Крутому Березі. Схоже, керівництво «Ворскли» нарешті починає розуміти, для кого грає команда й робить відповідні дії.

 

Сам же матч пройшов у більш-менш рівній боротьбі. В першому таймі шанси відзначитися мали як господарі, так і гості. У «Ворскли» моменти були гостріші, тому десь закономірно, що саме наша команда пішла на відпочинок у ролі лідера. На 10-й хвилині воротар «Олександрії» не зміг далеко вибити м’яча після навісу з лівого флангу, а Володимир Чеснаков був першим на підбиранні й завдав невідпорного удару – 1:0. Ще одну хорошу нагоду забити втратив Бартулович. Воротар гостей впорався з підступним ударом Загорулька, а Младен, замість того, щоб добити м’яча в порожні ворота, почав обігрувати захисника й момент втратив.

 

У другому таймі на поле в складі «Ворскли» вийшов номінально другий склад, тому м’яч почав частіше гостювати на половині поля господарів. Але тривалий час витиснути щось суттєве з цього підопічні Володимира Шарана не могли.

 

А ось полтавці реалізували одну з нечисленних нагод. Це Пилявський на 70-й хвилині відгукнувся на навісну подачу з кутового й головою «розстріляв» ворота – 2:0. Гості все ж спромоглися на гол престижу. Його на 75-й хвилині забив Шендрик, скориставшись незлагодженими діями оборонців «Ворскли». І знову результативний удар було нанесено після подачі кутового. Матч так і завершився – з рахунком 2:1.

 

Відзначимо, що свою порцію ігрового часу отримали молоді футболісти Одарюк, Даллку Мельник і Остапенко. А перший тайм повністю відіграв Кравченко. У другому на полі з’явився гравець під 41-м номером, якого прес-служба ворсклян віднесла до потенційних новачків. Футболіст старався, і кілька разів вдалими підкатами зривав аплодисменти на трибунах.

Сподіваємося, що «Ворскла» зможе зберегти переможну ходу й порадує свого вболівальника домашньою перемогою над луцькою «Волинню».

 

Олександр Данник

Погода