- 31-05-2020, 11:05 - admin 567

«Ворскла»-ПФК «Львів»: анонс матчу

Сьогодні полтавська команда відновить свої виступи в Favbet Лізі після карантину.
«Ворскла»-ПФК «Львів»: анонс матчу

Пандемія коронавірусу внесла корективи у всі сфери життя. Не став винятком і футбол. Українська Favbet Ліга була призупинена більше, ніж на два місяці. Вчора змагання відновилися. На жаль, поки без глядачів на трибунах.

Сьогодні відновлять свої виступи й футболісти «Ворскли». Першим суперником полтавської команди після карантину стане ПФК «Львів».

За підсумками першого етапу «Ворскла» й ПФК «Львів» не потрапили до першої шістки. Обидві команди виступали нестабільно й пережили зміну головних тренерів. У «Ворскли» завдання на сезон буде вирішувати Юрій Максимов, а у «Львова» – Єгіше Мелікян. Тренерам вдалося дещо стабілізувати гру та результати своїх команд і теоретично вони ще можуть претендувати на вихід в Лігу Європи. Для цього потрібно виграти конкуренцію у «Маріуполя» та «Дніпра-1».

У поточному чемпіонаті «Ворскла» й «Львів» зустрічалися два рази. Матч першого кола в Полтаві запам’ятався великою кількістю помилок в обороні суперників й приніс перемогу полтавцям з рахунком 3:2. У другому колі «Ворскла» поступилася у Львові без шансів (0:2), закінчуючи матч удев’ятьох. Та гра стала останньою на посту головного тренера полтавців для Віталія Косовського.

Юрій Максимов, який прийшов на зміну Косовському, зумів струснути команду. «Ворскла» при новому наставнику виграла чотири домашні матчі з чотирьох. Сподіваємося, що сьогодні ця приємна статистика не буде порушена.

У цілому «Ворскла» непогано грає з ПФК «Львів». З чотирьох очних матчів полтавці виграли три: перемоги 1:0, 2:0, 3:2 і поразка 0:2.

Сприятливою для нашої команди є й дата проведення матчу. 31-го травня «Ворскла» грала шість разів і жодного разу не залишала поле переможеною: три перемоги й три нічиї. Найбільш пам’ятною є перемога в Кубку України. Одинадцять років тому полтавська команда на стадіоні «Дніпро-Арена» з рахунком 1:0 перемогла донецький «Шахтар» й здобула почесний трофей.

Наостанок нагадаємо, що пряма трансляція матчу «Ворскла»-ПФК «Львів» запланована на телеканалі «Футбол 1» й розпочнеться о 13:55.

Погода