Останні новини - 13-07-2012, 05:07 - sasa 160

\”Ворскла\” показала новачків

\”Ворскла\” показала новачків

У п\’ятницю, 13 липня, \”Ворскла\” предтставила журналістам новачків.

 

Слова для представлення новачків взяв наставник ворсклян Вадим Євтушенко:

– Радий бачити багато представників мас-медіа. Сподіваюся, що у нас складуться хороші взаємини. Ви будете об\’єктивно оцінювати нашу роботу. Ми намагатимемося давати вам позитивні імпульси для написання статей. Хочу вам представити свій тренерський штаб Станіслав Вікторович Бабенко та Олександр Анатолійович Гуменюк зі мною працювали в Кіровограді. І також презентувати нашого нового тренера воротарів Ігоря Михайловича Куліша.

Після представлення тренерського штабу перейшли до знайомства з новачками-гравцями: Дмитром Непогодовим, Вадимом Сапа, Вадимом Мілько, Олександром Скляром, Дмитром Єременко, Євген Пічкур та Іваном Ліетавой.

До речі, словацького нападаючого Лієтаву «Ворскла» не встигла заявити на першу гру, і тому його дебют за біло-зелених відкладається.

Самі ж «винуватці торжества» в один голос відзначили, що колектив, в який вони потрапили – дуже дружний, в такій обстановці буде приємно грати і виправдовувати довіру тренерів, а також завойовувати любов уболівальників, пише прес-служба ворсклян.

Погода