- 16-01-2014, 10:01 - sasa 172

Ворскла поступилася Карабюкспору

Ворскла поступилася Карабюкспору

Карабюкспор – Ворскла- 2:0
Ворскла (1 тайм): Казаков, Логінов, Сапай, Даллку, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Скляр, Маркоскі, Громов, Баранник, Яховіч.
Ворскла (2 тайм): Сидоренко, Матвєєв, Ткачук, Курилов, Пердута, легіонер на перегляді, Чеснаков, Бушман, Кривошеєнко, Міщенко, Янузі.

З технічних причин матч стартував з годинною затримкою. Перша гра ворсклян в новому році вийшла змістовною, особливо це стосується другого тайму.

На старті матчу команди не могли чітко позначити свою перевагу, і лише до середини першої частини вималювався невелика територіальна перевага номінальних господарів поля. Протягом усього кількох хвилин, спочатку після швидкої багатоходівки, а потім реалізованому \”стандарту\”, Карабюкспор отримав солідну перевагу в рахунку.

Потрібно відзначити, що захисники турецького клубу дуже щільно опікали полтавських виконавців лінії атаки, жодного разу не давши спокійно тим прийняти м\’яч.

Друга 45-хвилинка, в якій старший тренер біло-зелених Василь Сачко змінив всіх 11 гравців, вийшла динамічною, цікавою і, що приємно, вже з повною ігровою і територіальною  перевагою ворсклян. Активно запрацювали фланги, та й атака Ворскли не дрімала, постійно створюючи напругу біля воріт турків. Міг, як мінімум двічі, засмучувати кіпера Міщенко, три ідеальні можливості, коли м\’ячу і діватися-то було нікуди, упустив Янузі, – пише прес-служба полтавців.

 

Відео гри >>>>

Наступний контрольний матч Ворскла проведе 18 січня проти казахського Ордабаси.

Погода