Матчі - 24-09-2016, 09:09 - Націоналіст 165

«Ворскла» повертається з Запоріжжя без очок

«Ворскла» повертається з Запоріжжя без очок

Перед матчем «Зорі» й «Ворскли» в таборі команд, напевне, панували цілком протилежні настрої.

 

Луганчани доволі пристойно провели єврокубковий матч проти «Фенербахче» і вперше в історії чемпіонатів України змогли перемогти «Динамо» на виїзді. Полтавці ж вдома мінімально поступилися «Шахтарю» і залишили чимало питань до власної гри в атаці. Не додають позитивних емоцій і багатомісячні заборгованості по заробітній платі.

 

Втім, вболівальника мало хвилюють подібні аспекти. Він завжди хоче бачити свою команду зарядженою на позитивний результат і з максимальною самовіддачею.

 

Матч команди розпочали обережно і по-справжньому небезпечних моментів не виникало фактично до першого взяття воріт. «Зоря» була трохи активнішою і саме вона повела в рахунку. На 41-й хвилині хороший пас Караваєва з правого флангу з другої спробив  у гол втілив Любеновіч.

 

Другий тайм проходив за схожим сценарієм. Луганчани атакували гсотріше й частіше створювали потенційно небезпечні моменти. Подвоювати рахунок могли Кулач, Гордієнко і Гречишкін, але Непогодов був пильним й небезпеку щоразу ліквідував. У «Ворскли» на 57-й хвилині хорошу нагоду відзначитися мав Турсунов, але у ворота не влучив.

 

На 82-й хвилині полтавці були близькими до того, щоб зрівняти рахунок. Удар головою Загорулька прийняла на себе стійка, а на добиванні не найкращим чином зіграв Хльобас – Шевченко з другої спроби накрив м’яч.

 

Покарання за невикористаний шанс було миттєвим. У наступній атаці Пауліньо уник офсайду, отримав пас від Ліпартії й без проблем пробив повз Непогодова – 2:0. У час, що залишився до фінального свистка, полтавці все ж зуміли відзначитися. Але гол Дитятьєва став слабкою втіхою.

 

«Ворскла» залишається на шостому місці. Проте вже завтра у випадку перемоги над «Карпатами» її може обійти «Олександрія».

 

Олександр Данник

 

Погода