Останні новини - 26-07-2013, 01:07 - sasa 163

Ворскла представила новачків на відкритому тренуванні

Ворскла представила новачків на відкритому тренуванні

26 липня відбулася презентація новачків Ворскли

Уперше в новітній історії Ворскли клуб провів відкрите тренування, не тільки для представників мас-медіа, а й для уболівальників.

На реконструйованій центральній трибуні стадіону Ворскла зібралося близько двохсот осіб, щоб поспостерігати за підготовкою команди до завтрашнього матчу з донецьким Металургом, – інформує прес-служба ворсклян. Перед тренуванням Василь Сачко, старший тренер команди, Дмитро Яворський, генеральний директор клубу і Геннадій Слюсарев, спортивний директор вручили футболки чотирьом новобранцям Ворскли: воротареві Олександру Ткаченко, а також трьом півзахисникам – румунському легіонеру Чипріану Васілаке і двом українцям Денису Дедечко та Олегу Міщенку.

Враження позитивні, новий газон – відмінний. Реконструкція була проведена якісно і дуже швидко. Нові трибуни, газон, лави для запасних – все це виглядає відмінно. Керівництво для нас працює, нам залишається тільки грати. Для мене відкрите тренування – вперше. Люди приходять, підтримують. Мені здається, це об\’єднує уболівальників і футболістів. Дуже приємно знаходиться в такому колективі. Щодо завтрашньої гри, можу сказати, що для нас вона важлива. Ви ж пам\’ятаєте, як закінчився минулий матч між Ворсклою і Металургом. Була справжня баталія! Завтра треба вийти з відповідним настроєм і добитися перемоги. Для нас це єдиний позитивний результат, – сказав Олег Міщенко.

Погода