- 17-08-2012, 08:08 - sasa 220

Молодь \”Ворскли\” програла \”Динамо\”

Молодь \”Ворскли\” програла \”Динамо\”

Молодіжний склад \”Ворскли\” під керівництвом нового тренера Володимира Прокопиненка поступилася вдома молоді столичного \”Динамо\” в цілком рівній боротьбі – 1:2

 

Ворскла – Динамо – 1:2

Протокол матчу

 

Ворсклянам досить швидко вдалося відкрити рахунок. Уже на тринадцятій хвилині Ченбая не за правилами у власному штрафному майданчику зустрів Трубочкін. Як наслідок головний арбітр матчу Андрій Кузьмін без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Вирок чітко виконав Марусич, відправивши м’яч під поперечину – 1:0. Такий початок матчу підбадьорив численну глядацьку аудиторію і подарував надію на черговий успіх у грі з динамівцями на власному полі. Адже останні три сезони полтавці неодмінно перемагали столичну команду у себе вдома. Проте вже за чотири хвилини господарям довелося діставати м’яч із сітки власних воріт. “Динамо” заробило штрафний на правому фланзі. Буяльський виконав подачу в карний майданчик, а Акубардія в дотик переправив м’яч в дальній кут – 1:1. Навіть після пропущеного голу господарі не скинули обороти. У середині тайму щонайменше двічі біло-зелені могли змінити рахунок на табло. Спочатку удар Вовченка майже з лінії воротарської заблокував захисник киян. А згодом Бацула вистрелив з-за меж штрафної – воротар перевів м’яч у поперечину. Остання нагода забити у першому таймі була у Рябушка. Лідер атак ворсклян за п’ять хвилин до завершення виконав чи то простріл, чи то навіс з правого флангу. М’яч, нікого не зачепивши, летів у дальній кут і лише відчайдушний стрибок Бущана відвів загрозу від воріт.

На старті другої половини господарям вдалася стрімка атака. Бацула діагональною передачею знайшов на правому фланзі Марусича, який пройшовши з м’ячем кілька метрів, відкинув шкіряну кулю п’ятою під удар Єрьоменку. Дмитро намагався влучити у ближній кут, але голкіпер намір півзахисника розгадав. “Динамо” відповіло не менш небезпечним випадом. Відчайдушні дії Лавренюка та каркас воріт допоміг ворсклянам відзахищатися. Розв’язка матчу наступила в останні п\’ятнадцять хвилин. Першими свої аргументи запропонували господарі – Бацула стрімко пройшов лівим флангом та відкотив м’яч на Марусича. В свою чергу Максим виконав прострільну передачу в штрафну, де ніким не прикритий Бараннік міг відзначити своє повернення на поле голом. Але його удар метрів семи прийшовся прямо в голкіпера. А от гості подарунком цілком скористалися. Матвєєв втратив м’яч у своєму штрафному майданчику і Тищенко з розвороту намагався переграти Лавренюка. З ударом динамівця наш воротар впорався, проте на підборі першим був Хльобас, який з лінії штрафної поцілив у порожні ворота.  

Володимир Хоміч

 

Турнірне становище турніру молодіжних команд

Погода