Останні новини - 09-02-2014, 09:02 - sasa 218

Ворскла програла Шахтарю із Караганди

Ворскла програла Шахтарю із Караганди

Ворскла – Шахтар (Караганда, Казахстан) – 0:1
Ворскла: Непогодов (Богуш, 46), Пердута, Даллку (Логінов, 63), Ткачук, Сапай, Турсунов, Дедечко (Скляр, 46), Чеснаков, Маркоскі, Янузі (Баранник, 63), Яховіч (Міщенко, 46).

9 січня полтавська команда провела черговий спаринг. Суперником біло-зелених був карагандинський Шахтар – учасник цьогорічного сезону Ліги чемпіонів та учасник групового раунду Ліги Європи.

У першому таймі Ворскла мали перевагу і мали забивати бодай раз у ворота Шахтаря. Вміло асистував партнерам Маркоскі. Турсунов після передачі Йована бив зльоту, але м\’яч вкрай незручно ліг на ногу Санжару, а в ситуації з Яховічем, коли, здавалося, що м\’ячу вже й подітися було нікуди, крім як пірнути за лінію після гарматного удару македонця, він у цю саму лінію вдарився від поперечину і відскочив у поле.

Другий тайм від першого особливо не відрізнявся, якщо не вважати безглуздий гол на самому його початку. Міщенку, Бараннику і все тому таки Турсунову не вистачало зовсім трохи, щоб святкувати успіх, а шахтарі, обравши ефективну тактику «прийняв-вибив», протрималися з нею до переможного кінця, – інформує прес-служба ворсклян.

Відзначимо, що в силу різних причин не змогли взяти участь у цій грі відразу чотири гравці – Матвєєв, Курилов, Кривошеєнко і Громов.

У Ворскли на другому зборі залишається ще один контрольний матч, який команда зіграє 12-го лютого, за день до від\’їзду додому. Суперник поки уточнюється.

Погода