Матчі - 04-03-2020, 06:03 - admin 1062

«Ворскла» розгромно поступається в Маріуполі

Юрій Максимов на виїзді поки не здобув жодного очка.
«Ворскла» розгромно поступається в Маріуполі

“Маріуполь”-“Ворскла” 3:0 (1:0)

Протокол матчу

Два поспіль матчі з лідерами українського футболу не пройшли для «Ворскли» непоміченими. Хотілося вірити, що відмінна фізична готовність полтавських футболістів працюватиме і в Маріуполі.

Проте людські можливості не безмежні. Після матчу Юрій Максимов констатував, що два дні для відновлення його підопічним було замало.

Можливо, полтавці й мали б шанси на позитивний результат. Однак, з 32-ї хвилини все пішло не так. Необов’язковий фол Ндіайе проти Кулакова в штрафному майданчику – пенальті. Мишньов пробиває точно й відкриває рахунок.

Відразу після початку другого тайму «Ворскла» пропускає ще один гол. Удар Топалова в дальній кут для втомленої полтавської команди був вироком. Гол Чоботенка на 80-й хвилині глобально вже нічого не вирішував. Усі емоції підопічні Юрія Максимова залишили в попередньому матчі з «Шахтаем».

«Ворскла» поступається з розгромним рахунком, проте посипати голову попелом не варто. Юрій Максимов поки програє всі виїзні матчі й виграє домашні. Для початку непогано було б зберегти цю традицію після найближчого матчу з «Олімпіком».

Погода