Останні новини - 17-09-2013, 12:09 - sasa 200

Ворскла – Севастополь. Оцінки

Ворскла – Севастополь. Оцінки

Уже давно вщухла суботня злива на футбольному матчі Ворскла ― Севастополь, і ми спробуємо знову згадати матч 9 туру і проаналізувати дії біло-зелених і поставити кожному хто виходив на поле оцінку.

Дмитро Непогодов – 6. У тих моментах, де варто було діяти спокійно без зривів – чітко справився із своїми завданнями. Незважаючи на складні погодні умови, зберіг свої ворота після ударів з далекої відстані, впевнено грав на виходах. У пропущених м’ячах не виручив, хоча вини голкіпера там мінімум.

Арменд Даллку – 6. Бажання і необхідність підстраховувати партнерів починає приносити проблеми у центральній зоні захисту.

Олексій Курилов – 5,5. Два гола з зони відповідальності – не кращий показник.

Вадим Сапай – 6. Звичайно, результативна передача це добре, але мав моментів більше для вдалого розпорядження м’ячем. І просідання у захисті нікуди не ділись.

Ігор Пердута – 6. Допускався більше помилок, ніж звичайно. Виною можна поставити погодні умови.

Денис Дедечко – 6. Розпочинав атаки своєї команди. На диво майже не застосовуав свою вбивчу гармату. При такій зливі удари з далекої відстані могли стати серйозною проблемою для суперника.

Володимир Чеснаков – 6. Рівний матч з помилками і вдалими діями. Особливо дорікнути нема в чому, як і похвалити.

Павло Ребенок – 6. Кілька невдалих обрізок біля власних воріт могли коштувати команді залікових пунктів. Мав кілька гарних нагод для втілення прагнень команди у гол, та не вистачило удачі.

Йован Маркоскі – 6,5. Кілька матчів на лавці дозволили згадати Йовану свої найкращі якості. Вийшов на позиції правого захисника і дуже органічно там виглядав. Видав відмінний розрізний пас на Сапая у моменті з першим голом.

Олег Міщенко – 7. Один з кращих на полі. Гол, постійні загострення, удари з будь-яких позицій. Дуже важливий елемент команди Сачка.

Євген Будник – 6. Дуже добре взаємодіяв з партнерами по атаці, міг відзначитись зі штрафного, та врятував Литовка. Непогана гра, прогрес помітний.

Артем Громов – 6,5. Джокер. Ідеальний суперсаб!

Олександр Скляр, Олег Баранник – без оцінки.

Віталій Сонікссон

Погода