- 15-10-2013, 07:10 - sasa 186

Ворскла змусила схопитися за голову тренера Динамо

Ворскла змусила схопитися за голову тренера Динамо

Першість U19. Група А. 13 тур
Динамо ― Ворскла ― 1:1
Протокол

Перша половина чемпіонату України серед 19 -річних наближається до свого кінця. Полтавські юнаки вже давно втратили можливість пробитися до фінальної вісімки команд, які змагатимуться за медалі. У 13 турі підопічні Олександра Омельчука зустрічалися на заміський базі столичного Динамо. Кияни наразі ще не забезпечили собі місце серед найсильніших. Динамо вкрай важливо було перемагати Ворсклу. Однак ворскляни помітно зіпсували динамівцям настрій після гри і зробили ще більш заплутаною ситуацію в групі А.

Розпочалася гра для ворсклян невдало. Вже на почату зустрічі Динамо повело в рахунку. Бєсєдін після прострільну пасу Норенкова перетворив свій перший момент у гол. Надалі ж у Артема було ще два прекрасних шанси для взяття воріт Владислава Сидоренка, але надійно зіграв у цих епізодах капітан біло-зелених.

Ворскла ж, крім якісної гри у відборі в центрі поля, практично нічого створити не зуміла. Виняток становив лише удар головою Кравченка після подачі зліва.

У другій 45-хвилинці гра, яка і так особливо не рясніла атакувальними діями, остаточно зосередилася в центрі поля. У середині другого тайму, незважаючи на істотну територіальну перевагу Ворскли, яка, схоже, повірила в можливість відігратися, наставник динамівців Олексій Герасименко випустив на поле ще одного форварда – Петрова. Напевно за задумом тренера прудконогий і верткий нападник повинен був шукати щастя в контратаках, але, по правді кажучи, він опинився на голодному пайку.

Ворскла продовжувала атакувати, але до вирішального удару справа ніяк не доходила. Однак на 87-й хвилині трапився епізод, який змусив схопитися за голову старшого тренера динамівців Олексія Герасименка. Ворскла реалізувала одну з подач у штрафну киян. Мало того, що на боці гостей була удача, так ще й свою роль зіграв мінімальний рикошет від Петрова. Підсумок – нічия 1:1, яку , судячи по другому тайму, можна назвати абсолютно логічною, – підсумовує поєдинок прес-служба Динамо.

Погода