Матчі - 28-04-2014, 07:04 - sasa 165

Ворскла – Таврія – 1:1

Ворскла – Таврія – 1:1

Полтавська команда, яка в останньому домашньому матчі обіграла Шахтар, не змогла обіграти відвертого аутсайдера – Таврію

 

Ворскла – Таврія – 1:1

Протокол

Ворскла разом з Зорею і донецьким Металургом веде активну боротьбу за потрапляння в єврокубки, тому підопічним Василя Сачко потрібно кров з носу брати очки в кожній зустрічі.

Стартовий склад Ворскли особливо не здивував. Пердута у другій грі поспіль вийшов на позиції флангового півзахисника, поступившись місце в захисті для Романчука. Також варто відзначити відсутність в основі Санжара Турсунова, якого замінив Громов.

Із самого початку матчу Ворскла прибрала ініціативу в свої руки, ставши комбінувати близько штрафному Таврії, не забуваючи періодично завантажувати туди м\’яч. Саме одна з таких передач призвела до голу. Дедечко з глибини запустив у прорив Пердуту, удар якого зміг у підкаті заблокувати Буссаїді. Здавалося, епізод на цьому вичерпаний, але не тут-то було: Адіс відразу вибивати не зважився, так і підоспілий Грнчаров з цим не поспішав – це дало час Пердуті піднятися, відвоювати м\’яч і покотити його повз Кахрімана. Слід визнати, що гол вийшов досить комічним.

Забитий м\’яч дозволив Ворсклі заграти розкутіше: пішли удари по воротах з різних дистанцій, було подано безліч кутових. Але впевненість полтавців, здається, перетворилась у самовпевненість. Перший дзвіночок пролунав на 45-й хвилині, коли Сантрапинських навішував, Даллку неправильно вибрав позицію, пропустивши в зону Любічіча, той замикав дальню штангу – Непогодов зміг заблокувати політ м\’яча.

З цього корнера і був забитий гол у роздягальню. Пішла подача на лінію воротарського, кілька гравців Таврії намагалися проштовхнути м\’яч у сітку, господарі вчасно не вибили м\’яч, і він дістався Селіо. Точний удар у дальній кут не залишив шансів Непогодову.

На другий тайм Ворскла вийшла з твердим наміром забити. Дедечко неабияк бомбардував ворота здалеку, а ось у партнерів Дениса була дещо інша задача. Василь Сачко явно радив своїм підопічним більш активно включити фланги – саме туди доставляли м\’яч і миттю йшла подача в штрафну. Навіси ці були приватними, але особливих дивідендів не приносили.

В останні десять хвилин ворскляни і зовсім влаштували останній штурм, намагаючись вирвати перемогу. Всі знають про чудовому бойовому характері команди Сачко, якої не раз вдавалося переламати хід зустрічі в кінцівці. Однак цього разу не вийшло…

Погода