Матчі - 30-08-2013, 10:08 - sasa 190

Ворскла вдесятьох і голкіпером у полі перемагає Говерлу

Ворскла вдесятьох і голкіпером у полі перемагає Говерлу

Молодіжний склад Ворскли перервав свою п\’ятиматчеву програшну серію, здолавши Говерлу

 

Першість U-21
Говерла – Ворскла ― 1:2
Протокол

На матч із Говерлою було заявлено лише 14 футболістів серед яких у стартовому складі на поле вийшов Євген Будник, а румунський легіонер Чіпріан Васіляке залишився у запасі.

Розпочався матч для підопічних Володимира Прокопиненка не досить вдало. Вже на 23-й хвилині ворскляни залишилися у меншості. За фол останньої надії проти новачка Говерли Акулініна, який перейшов із Шахтаря, арбітр зустрічі харків\’янин Володимир Бондар вилучив Олександра Гарбара з поля. І буквально за кілька хвилин господарі повели в рахунку.  Акулінін скористався пасом від Курти і точно пробили повз Ткаченка ― 1:0.

Але на цьому біди Ворскли не закінчилися. Вже на 34-й хвилині тренерам команди довелося зробити дві вимушені заміни. Поле покинули Матвєєв та Баранник, а на лаві запасних залишився лише голкіпер Казаков.

Та незважаючи на чисельну меншість, біло-зелені змогли відігратися. Будник прийняв м\’яч у районі 11-метрової позначки і безперешкодно пробив по воротах ― 1:1. Йшла 44-а хвилина матчу…

У другому таймі воротар Ворскли знову в декількох епізодах показав свій високий клас, рятуючи гостей від голу. Полтавці вистояли і самі організували результативну атаку. Після кутового захисник Томенко краще за всіх зорієнтувався у штрафному і точно пробив по воротах ― 1:2.

Під кінець матчу у ворсклян знову трапилася вимушена заміна. Васілаке отримав пошкодження і замість нього грати в поле вийшов… воротар Казаков. Олексій останні хвилини допоміг своїм партнерам у захисті відстояти таку довгоочікувану перемогу.

Погода