Останні новини - 27-08-2013, 11:08 - sasa 195

Ворскла – Волинь. Оцінки

Ворскла – Волинь. Оцінки

Феєрично-гольовий матч видали в суботу Ворскла і Волинь. Довелося понервувати усім: і тренерам і глядачам і самим футболістам. Звичайно, не обійшлося без помилок із боку футболістів. Наші традиційні оцінки дій гравців полтавської команди, цього разу у матчі з лучанами.

Дмитро Непогодов – 5. Якщо в другому голі претензій до Непогодова мінімум, то по першому і третьому не все так просто. Помилки у прийнятті рішень при виходах дозволили гравцям суперника почуватись у чужому воротарському майданчику як у себе вдома. Така нестабільність коштувала команді залікових пунктів.

Арменд Даллку – 6. Двічі не дограв до кінця з опонентом у завершальних стадіях атак суперника. Хоча варто відзначити, скільки доводиться виправляти капітану помилок своїх партнерів по захисту.

Євген Ткачук – 5,5. У ключових моментах десь не вистачило концентрації, десь досвіду, десь фізичних даних. Наслідок – три пропущені \”Ворсклою\” голи з центральної зони перед самісінькими воротами.

Вадим Сапай – 5,5. Бабатунде робив із захистом на своєму фланзі що хотів і як хотів. В плюси можна занести участь у результативній атаці.

Ігор Пердута – 6,5. Кого важко було пройти атакуючим силам суперника, так це лівого захисника полтавчан. За позитивного результату оцінка могла бути вищою.

Денис Дедечко – 6,5. Був звично надзвичайно корисний у центрі поля. Трудовий хороший матч. У кількох моментах був близьким до створення голу, та нагоди були зіпсовані.

Володимир Чеснаков – 6,5. Рятівний гол дозволив підняти загальну оцінку. Врешті, результативна розв’язка на останніх хвилинах матчу може бути новим стартом для Володимира і його віри в свої сили.

Павло Ребенок – 6,5. Гол, активність на фланзі, гострі передачі в штрафний майданчик – плюс. Кілька відверто змарнованих у простих ситуаціях стандартів – мінус.

Олег Міщенко – 6,5. Міг Олег отримувати найвищу оцінку в складі своєї команди, але знижена ефективність у другому таймі трішки зіпсувала загальне враження. Якщо у першій половині гри взяв участь у результативних атаках, неодноразово сам загрожував воротам суперника, то у другій частенько загравався і перетримував м’яч, дещо втратив у взаємодіях з партнерами, за рахунок чого гості почувалися впевненіше в центрі поля.

Іван Кривошеєнко – 6,5. Відмінний тайм у виконанні півзахисника. Заслужений гол на рахунку. Активність в атаці дещо ослабила фланг, Сапаю довелось дуже непросто біля своїх воріт.

Ахмед Янузі – 5,5. Намагався бути корисним, але тримати у постійній напрузі захист увесь матч не виходить. Форварду треба якнайшвидше відзначитись голом, щоб зняти внутрішню напругу.

Артем Громов – 6. Спалахнув індивідуальними діями у вирішальний момент, що дозволило зрівняти рахунок. Джокер Василя Вікторовича.

Віталій Сонікссон

Погода