Останні новини - 21-07-2013, 10:07 - sasa 172

Ворскла з Чорноморцем зіграє в ослабленому складі

Ворскла з Чорноморцем зіграє в ослабленому складі

Чорноморець ― Ворскла
21 липня. Одеса. Стадіон Чорноморець. Початок о 21.30.
Пряма трансляція на каналі Футбол
Арбітр ― Ярослав Козак (Мукачеве).
Прогноз ― 1:0.

У першому турі, в супереч багатьом скептичним прогнозам, Ворскла на чолі з де-факто тренером Василем Сачком, святкувала цілком заслужену перемогу над Карпатами – 2:0. Більше того, на тлі ще не до кінця зібраної львівської команди, ворскляни виглядали доволі пристойно й солідно. Правда, не обійшлося і без долі везіння і фарту, якого так бракувало попереднику Сачка на тренерському містку біло-зелених Сергію Свистуну.

На черзі ― Чорноморець, команда, яка ще тільки в четвер стартувала в Лізі Європи перемогою вдома над молдавською Дачією. І стартувала хоч і з перемоги 2:0, але якось, як кажуть, одесити не вразили. Якби побільше фарту молдаван, невідомо якби завершився матч. Тому з такою командою Ворсклі можна грати і грати на результат.

На жаль, в Одесу Ворскла полетіла без двох гравців основи. За повідомленням прес-служби біло-зелених у сьогоднішній грі не братимуть участь Курилов і автор першого голу нового сезону ― Міщенко. В обох невеличкі ушкодження, тому вони спостерігатимуть за матчем в Одесі зі сторони.

Минулого сезону полтавська команда двічі поступилася одеситам з однаковим рахунком 0:1, як удома, так і на визді. До речі, на новому стадіоні полтавці ще жодного разу не перемагали Чорноморець. Та й взагалі, в останнє не програвали в Одесі 2010 року. Спочатку Ворскла в чемпіонаті зіграла внічию 0:0, а потім перемогла одеситів у Кубку України тоді ще команду першої ліги ― 2:1 (у додатковий час).

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода