Матчі - 16-10-2016, 05:10 - Націоналіст 179

«Ворскла» зазнає четвертої поразки поспіль

«Ворскла» зазнає четвертої поразки поспіль

«Зірка» – «Ворскла» – 2:0 (0:0) 

 

«Зірка»: Паст, Фернандес, Кучеренко, Бацула (Маткобожик, \’91), Баєнко, Ковальов, Перейра, Сітало, Щедрий (Попов, \’78), Загальський (Фаворов, \’65), Мойя.

 

«Ворскла»: Шуст, Дитятьєв, Пилявський, Сімінін, Хльобас (Кобахідзе, \’37), Бартулович (Загорулько, \’66), Кравченко, Пердута, Голодюк, Турсунов (Ребенок, \’82), Коломоєць.

 

Голи: Мойя, 51, Попов, 78. 

 

Попереджені: Перейра, 27,  Мойя, 62,  Попов, 79 – Бартулович, 37, Дитятьєв, 55, Пердута, 59, Голодюк, 93.

 

Виїзд у Кропивницький, на жаль, не додав до скарбнички «Ворскли» жодного очка. Команда Василя Сачка поступилася «Зірці» з рахунком 0:2.

 

За увесь матч полтавці створили лише два гольові моменти – по одному в кожному з таймів. У дебюті зустрічі після стандарту від Бартуловича головою пробивав Дитятьєв. Але м’яч влучив у поперечку. А в другому таймі вже за рахунку 0:1 вихід сам на сам не зміг реалізувати Коломоєць. Подібний момент у попередньому матчі мав Загорулько. В обох випадках результат був ідентичним – несильний удар у воротаря суперника.

 

«Зірка» перевершила гостей у самовіддачі й бажанні. І хоча створила не набагато більше нагод для взяття воріт, але використала їх краще. На 51-й хвилині полтавські захисники помилилися при створенні офсайду. Мойя перебував у штрафному майданчику сам і мав достатньо часу для того, щоб закотити м’яча у ворота навіть після невдалого першого удару – 1:0.

 

Другий гол привезли на пару Шуст і Пердута. Поки Ігор вважав, що надійно прикрив м’яч корпусом, а Богдан запізнювався з виходом, Роман Попов переправляв «кулястого» у ворота – 2:0.

 

Між взяттями воріт забивати мав Фаворов. Але після скидки від Мойї з близької відстані пробив трохи неточно.

 

І хоча після другого взяття воріт у «Ворскли» залишалося хвилин п’ятнадцять ігрового часу, навіть традиційного для таких випадків штурму глядачі не побачили.

 

2:0 – кропивницька команда достойно святкує свій 105-й День народження. «Ворскла» продовжила свою програшну серію до чотирьох матчів. Перше коло команда завершить, скоріш за все, на сьомому місці з п\’ятиочковим відставанням від заповітної «шістки». 

 

Олександр Данник

Погода